10 ținute pe care să le încerci vara aceasta, dacă vrei să impresionezi la următorul party

Publicat pe 05.07.2017 la 11:13 Actualizat pe 05.07.2017 la 11:22

Culori țipătoare, haine supradimensionate și imprimeuri îndrăznețe. Află cum trebuie să te îmbraci vara aceasta ca să fii la modă

Vara și-a intrat de mult în drepturi și este timpul să încerci ce are mai bun de oferit în materie de modă. În linii mari, bluzele cu umerii goi sunt încă în mare vogă. La fel și hainele de party inspirate din stilul anilor ‘80. Tricourile cu mesaje nu au ieșit încă din trend, iar dacă ești cu adevărat îndrăzneață poți opta chiar pentru volane și imprimeuri florale, la mare căutare în sezonul cald 2017 și prezente în cam toate colecțiile marilor case de modă.
Iar dacă primul gând care îți vine în minte atunci când vorbim despre reînnoirea garderobei este lipsa fondurilor, poți rezolva simplu aceasta problemă cu o soluție de tipul acesta. În funcție de nevoile tale, poți alege suma, perioada de rambursare, tipul ratelor și modalitatea în care dorești să primești și să plătești creditul. Astfel îți completezi garderoba și îți rămân bani și de concediu.

Iată care sunt cele 10 look-uri de catwalk pe care trebuie să le ai în garderoba ta în această vară:

1. Haine de party în stilul anilor ‘80

Vorbim aici de culori metalice, de leggings în toate nuanțele curcubeului, de rochii cu un umăr la vedere. Anii muzicii disco s-au întors în forță, la fel şi trendurile din acea perioadă. Și asta chiar dacă mulți designeri s-au plâns de-a lungul timpului că aceasta perioadă a fost un coșmar pentru modă.

În mod clar nu este un trend pentru femeile timide, mai ales dacă vorbim despre culorile fosforescente. Încearcă să le poți totuși seara, chiar dacă nu te numeri printre fashionistele cărora le place să șocheze cu ținuta aleasă.

2. Haine „new utility“

Haine care să fie și la modă, și utile reprezintă trendul de bază în 2017. Designerii au înțeles, în sfârșit, că femeile au cariere și o viață activă, că sunt ocupate și mai mereu pe fugă, așa că ținutele inspirate parcă din salopetele de șantier și-au făcut drum spre catwalk, cu tot cu croiul lor relaxat și culorile șterse.

3. Sloganuri și logouri

Trăim în epoca în care hainele pot vorbi în locul nostru. Tricourile cu mesaje, logouri și sloganuri sunt în continuare la mare căutare. Iar cei de la Dior au început chiar să imprime mesaje politice pe hainele din colecția de vară.

4. Tricouri și bluze decupate

Tricourile și bluzele decupate și îndrăznețe nu pleacă niciunde. Ba mai mult, devin chiar și mai provocatoare. Vorbim de umeri la vedere, volane, mâneci supradimensionate și inegale, tăieturi care lasă sutienul la vedere și tot ce mai poți să-ți imaginezi. Originalitate e cuvântul de bază în creațiile vară 2017.

5. Volane și iar volane

Dacă nu porți volane vara asta, mai bine rămâi în casă. Iar acest trend nu se limitează doar la materiale vaporoase, ci și-a făcut loc spre piele sau ținute punk.

6. Înfruntarea culorilor

Nu mai e un secret pentru nimeni că acele culori puternice specifice erei disco s-au întors de câțiva ani buni. Însă în vara lui 2017 cine e cu adevărat îndrăzneață va combina culorile puternice într-un mix care poate da… dureri de dinți celor mai sensibili dintre noi. Vorbim aici de albastru strident combinat cu verde crud, roz cu galben sau mov, roşu cu albastru… Practic, posibilitățile sunt infinite.

7. Dungi

Dungile sunt prezente și ele în mai toate colecțiile marilor case de modă. Și nu vorbim de dungi subtile, vorbim de combinații îndrăznețe, care sar în ochi și te scot în evidență pe stradă.

8. Printuri tapet

Vorbim aici de ținute florale din cap până în picioare. De unde și denumirea de printuri tapet. Nu îți face griji că e prea mult. Șansele sunt ca la party să mai întâlnești fete îmbrăcate așa. Acest imprimeu este foarte la modă vara aceasta.

9. Ținute sport

Ținutele de stradă inspirate din cele de sală nu au ieșit încă din trend. Vorbim de hanorace, colanți și orice din nylon. Chiar și croieli care imită hainele pentru ciclism.

10. Dimensiunile exagerate

Dacă încă nu e clar până în acest punct, exagerările sunt cheia în vara lui 2017. Vorbim de culori, imprimeuri și, mai ales, dimensiuni exagerate. Așa că nu-ți fie frică de pantalonii aia supradimensionați care așteaptă cuminți de săptămâni bune în șifonier.

Îți plac trendurile verii 2017? Te încumeți să porți haine precum cele de mai sus?

Sursă foto: Shutterstock.com

În articolul

10 ținute pe care să le încerci vara aceasta, dacă vrei să impresionezi la următorul party

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x