5 accesorii obligatorii pentru garderoba ta, care nu se vor demoda niciodată

Publicat pe 29.12.2017 la 15:37 Actualizat pe 29.12.2017 la 15:41

5 accesorii obligatorii pentru garderoba ta, care nu se vor demoda niciodată:

Accesoriile vestimentare sunt o parte obligatorie din fiecare garderobă a unei femei. Unele se potrivesc doar în anumite momente, altele doar la anumite ocazii, dar sunt și acele accesorii care vor merge de minune oriunde și oricând. Uneori vei cumpăra accesorii noi doar pentru că îți face plăcere să dai un ton proaspăt garderobei tale. Alteori, vei alege s-o faci doar ca să nu rămâi în urmă cu ultimele trenduri. Astăzi vorbim despre accesoriile pe care poți conta de fiecare dată că vor da rezultate excelente. Iată ce trebuie să conțină următoarea ta listă de cumpărături.

5 accesorii obligatorii pentru garderoba ta, care nu se vor demoda niciodată:

1. Un ceas elegant

Oricum ai alege să te îmbraci, indiferent de ocazie sau eveniment, nu poți da niciodată greș cu un astfel de ceas elegant. Ceasurile reprezintă bijuterii care vor da un plus de identitate și atitudine vestimentației tale. Chit că alegi un model clasic, cu o curea din piele, unul modern, metalic sau oricare altă opțiune ai mai avea, ceasul va fi un plus de eleganță în orice context.

2. Ochelarii de soare merg indiferent de anotimp

Ai o colecție impresionantă de ochelari de soare, însă nu te poți folosi de ei decât în anotimpurile calde? Cum așa? Ochelarii de soare reprezintă deja un element vestimentar care nu mai ține cont de anotimp sau vreme. Desigur că nu îi poți purta atunci când ninge, dar o iarnă cu soare poate fi oricând momentul perfect pentru o pereche de ochelari închiși la culoare.

3. Farmecul perlelor

E obligatoriu ca în garderoba ta să ai mereu la îndemână un colier de perle. Se potrivesc cu aproape orice ținută, vor crește spectaculos nivelul de eleganță al vestimentației tale, vor fi mereu o atracție pentru cei din jur și sunt foarte ușor de asortat. În plus, perlele nu se demodează niciodată.

4. Cerceii cu diamante sau șurub

O pereche de cercei cu diamante va fi, de fiecare dată, cu siguranță, un punct forte în accesorizarea ținutei tale pentru orice eveniment. Dacă nu ai sau consideri că o astfel de pereche de cercei cu diamante este prea costisitoare pentru buzunarul tău, mergi pe mâna cerceilor șurub. Se vor potrivit de minune oricum ai alege să te îmbraci.

5. Cu o eșarfă spectaculoasă nu poți da niciodată greș

Dacă nu s-a demodat până acum, nici că se va întâmpla asta de acum încolo. O eșarfă de calitate va da o notă interesantă vestimentației tale, în orice context ai alege să o folosești. Dacă e iarnă, te sfătuim să încerci o eșarfă de cașmir. Pentru sezonul cald, în schimb, o eșarfă de mătase se va potrivi de minune.

Trendurile sunt trecătoare, dar aceste accesorii vor fi mereu o alegere perfectă. Sunt accesibile, ușor de asortat și nu poți da greș cu ele. Nu uita, orice fel de vestimentație ai alege din garderoba ta, oricât de simplă ar fi, accesoriile o pot transforma spectaculos. Iar multe dintre ele nici nu trebuie să coste prea mult.

Care sunt accesoriile din garderoba ta de care tu nu te poți despărți?

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: Look Studio

În articolul

5 accesorii obligatorii pentru garderoba ta, care nu se vor demoda niciodată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x