Accesoriul fetei comode, mereu în criză de timp: Samsung Galaxy S5

Publicat pe 05.02.2015 la 16:02 Actualizat pe 05.02.2015 la 16:57

Ai o viață socială dinamică, un job și visul că într-o zi vei putea ajunge și la sală, așa cum ți-ai propus încă de anul trecut? În plus, alimentația corectă a ajuns un motiv de stres pentru că pur și simplu nu ai timp să mai ajungi și la magazin?? Ai nevoie de un ajutor pe cât de simplu, pe atât de multifuncțional!

Ai o viață socială dinamică, un job și visul că într-o zi vei putea ajunge și la sală, așa cum ți-ai propus încă de anul trecut? În plus, alimentația corectă a ajuns un motiv de stres pentru că pur și simplu nu ai timp să mai ajungi și la magazin?

Ai nevoie de un ajutor pe cât de simplu, pe atât de multifuncțional!

Eu l-am descoperit în timpul Sărbătorilor și cât de bine mi-a prins! Dintr-odată nu mai aveam nevoie permanent de laptop, de un aparat foto digital, de pedometru sau orice alt gadget de fitness, de post-it-uri pentru liste de cumpărături. Îl aveam pe el, Samsung Galaxy S5.

Recunosc, îmi plac gadgeturile - sunt la curent cu ultimele noutăți în materie de tehnologie, am laptop, aparat foto, smart TV, PlayStation, mă bătea gândul să îmi iau tabletă... în fine, îmi place să mă joc și să descopăr eu, singură-singurică, ce pot să fac.

Așa „i-am dat de cap” smartphone-ului de la Samsung. Pentru că sunt una din Millennials până la urmă și femeie, vă dați seama că am apăsat fiecare buton posibil din softul pentru camera foto și mi-am făcut zeci de selfie-uri și nu numai.

Voiam un portofoliu superb pe Facebook, profi pentru LinkedIn și sexy pentru Instagram? Nu m-am despărțit de modul Beauty Face, corectând frumos toate imperfecțiunile până ce am căpătat un ten de bebeluș.

Recunosc, am cochetat și cu ambele camere simultan până ce am fost extrem de mulțumită de o poză de cuplu (frontal camera) cu fundalul cafenelei în care eram (back camera). Și cum sunt o fanatică a filtrelor, n-am rezistat să aplic câteva din camera mobilului - unul chiar a transformat pătura mea pufoasă într-un tablou abstract de toată frumusețea.

Dar să trecem la ce e cu adevărat important - acest telefon îți salvează o grămadă de timp! Ai Download Booster, prin care poți naviga pe Internet cu o viteză care te va șoca sincer - să descarci un film în 2-3 minut e fabulos, chiar și pentru o conexiune prin cablu. Voiam să aflu unde e coaforul nou recomandat de prietene? Descopeream adresa într-o secundă. Voiam să ascult ultimele melodii ale lui Beyonce? Le descărcam cât ai zice pește!

Țin minte că mă trezisem într-una din puținele dimineți cu soare - în loc să mai lenevesc în pat, am zis să dau o tură de bloc. M-am îmbrăcat lejer, mi-am luat adidașii, ceasul Samsung Gear 2 și telefonul, ascuns într-un buzunar intern al hanoracului și am ieșit pe ușă. Hopa - știai că se sincronizează? Eu habar n-aveam până ce am văzut că toate pozele făcute cu ceasul ajung pe telefon (și invers)! Iar contactele sau profilul de Facebook le pot accesa de pe ceas!

Altădată, aveam doar telefonul la mine și da, reușisem să ies a doua oară la alergat în câteva luni bune de zile. Corpul nu prea mă asculta, inima îmi bătea tare - deh, nu îmi pusesem mușchii la treabă de ceva timp. Auzisem de un feature cool al telefonului și am zis să încerc - mi-am luat pulsul - 91! Da, are senzor de puls încorporat.

În caz că sunteți mai vrednice ca mine și vreți să vă apucați de un program ca la carte - regim alimentar plus sport - puteți să țineți evidența direct în telefon, nu mai e nevoie de hârtii și agende cu kilometrii parcurși sau caloriile consumate.

Așadar, vreți un 5 sau 6 în 1? Samsung Galaxy S5 e răspunsul vostru! Dacă sunteți comode, stresate, mereu în criză de timp ca mine, o să vedeți cum o să vă ajute mai ceva ca toți asistenții personali din lume!

În articolul

Accesoriul fetei comode, mereu în criză de timp: Samsung Galaxy S5

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Daniel Pancu, surpriză uriaşă pentru soţia lui, de ziua acesteia! Cum arată acum blonda, care a fost în trecut model Playboy
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x