Află dacă ești în trend! Știi ce culori se poartă în această toamnă? Ai putea fi surprinsă!

Publicat pe 30.10.2015 la 12:45 Actualizat pe 30.10.2015 la 13:04

Am trecut, deja, de jumatatea toamnei calendaristice, iar noile trenduri vestimentare și-au făcut simțită prezența pe străzi, la birou și în magazine.

Am trecut, deja, de jumatatea toamnei calendaristice, iar noile trenduri vestimentare și-au făcut simțită prezența pe străzi, la birou și în magazine.
Ca să afli dacă ai fost și tu la modă în acest sezon, deschide dressing-ul și privește hainele pe care le-ai așezat în dulap. Iată ce culori ar trebui să aibă:

Alb-negru

Hainele în alb-negru nu se demodează niciodată, deoarece pot fi combinate cu toate celelalte nuanțe de culori și se potrivesc cu toate stilurile vestimentare. Cu toate acestea, Dolce & Gabbana, Donna Karan, Valentino, Givenchy, Alberta Ferretti, Balenciaga, Akris, Fendi, Elie Saab, DKNY și Chanel îți recomandă să porți ținute în totalitate albe sau negre și să le combini în aceeași ținută doar ocazional. Însă nu trebuie să-ți faci griji că nu vei găsi hainele potrivite pentru această toamnă. Pe internet găsești nenumărate modele, care vor arăta extrem de bine pe corpul tău, conform exemplelor de pe shopamor.ro.

Albastru-tropical

Numit de designeri „Bisca Bay”, albastrul-tropical este o combinație între cald și rece, fiind inspirat de profunzimea apelor tropicale cu o ușoară aplicație de verde. Hainele cu o astfel de culoare pot fi purtate atât vara, cât și toamna sau iarna. În plus, Oscar de la Renta și Elie Saab par să adore această culoare fascinantă.

Verde-măslin


Până în acest an, obiectele vestimentare kaki erau specifice ținutelor cu motive militare, însă în acest an au căpătat o notă elegantă și foarte sofisticată. Brandurile Elie Saab, Donna Karan, Zac Posen, Vivienne Westwood Red Label, Victoria Beckham, Alberta Ferretti demonstreaza ce înseamnă eleganța în nuanțe verde-oliv. O astfel de culoare este una neutră, care se potrivește în combinație cu nuanțe mai închise, însă poate fi folosită și ca nuanță vestimentară unică în ținuta ta.

Gri-albastru

Dupa părerea Institutului Pantone Color, paleta de culori pentru această toamnă variază de la nuanțele neutre până la culori îndrăznețe, care întruchipează distracția, fantezia și speranța. Pantone a numit culoarea gri-albastru „Stormy Weather”, care ne duce cu gândul la liniștea dinaintea furtunii. Este o culoare perfectă pentru o ținută office, iar designerii Stella McCartney, Nicole Miller, Proenza Schouler și Michael Kors au adoptat imediat această culoare în creațiile lor.

Portocaliu-cadmiu

Oranjul-cadmiu s-a purtat chiar și în anii ’70 și evocă sentimentul de imprevizibilitate prin dependența de lumină și de celelalte culori cu care se combină. Prin nuanța de coral, portocaliul-cadmiu capătă un aspect moale. Este o culoare jucăușă, care pare desprinsă din moda hippie.


Foto: pixabay.com

În articolul

Află dacă ești în trend! Știi ce culori se poartă în această toamnă? Ai putea fi surprinsă!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x