Ce îi oferim iubitului de Valentine's Day?

Publicat pe 27.01.2016 la 12:37 Actualizat pe 27.01.2016 la 12:53

Suprinde-l pe iubitul tău anul acesta de Valentine’s Day si oferă-i un cadou care să îi arate cât de mult înseamnă el pentru tine. Cele mai frumoase cadouri sunt cele care îl bucură, dar care îl și fac să își aducă aminte de tine.

Suprinde-l pe iubitul tău anul acesta de Valentine’s Day si oferă-i un cadou care să îi arate cât de mult înseamnă el pentru tine. Cele mai frumoase cadouri sunt cele care îl bucură, dar care îl și fac să își aducă aminte de tine.

Cum alegi cadoul perfect?
Tu ești pentru el cel mai frumos cadou pe care ar putea să îl primească dar ai putea să îi faci o surpriză și să îl răsfeți cu ceva special. Nu îți face griji dacă ești lipsită de inspirație. Împreună cu magazinul de cadouri My-Man.ro ți-am pregătit cele mai bune idei de cadouri pentru iubitul tău!

1. Soneria pentru pat și o zi doar a lui

Oferă-i o zi de răsfăț doar a lui. Micul dejun în pat, filmul preferat și compania ta sunt tot ceea ce își poate dori. Pentru ca să-i răspunzi mai repede la dorințe, oferă-i în glumă o sonerie. De fiecare dată când o folosește, tu vei fi acolo să îi îndeplinești dorința. O să aveți parte de mai multă distracție decât te-ai aștepta!

2. Un set de butoni pentru o ocazie specială

Butonii sunt un accesoriu neimportant oricărei ținute formale. Un bărbat elegant va purta mereu butoni deoarece ei sunt un simbol al rafinamentului.

Oferă-i un set special de butoni, pe care să îi poarte atunci când mergeți împreună la evenimente importante. Vor face parte din colecția sa și va știi mereu că sunt de la tine.

3. Rucsacul pentru călătorit împreună

Călătoria pe care o planificați împreună de atâta timp este puțin mai aproape acum că are un rucsac pe care să îl umple cu articole de călătorie. Fie că e într-o fugă până la munte sau un weekend la mare acum nu mai aveți nici o scuză să nu plecați. Tot ce mai trebuie să faceți sunt bagajele.

4. Un glob ca să decideți încotro plecați la vară.

Încercați să vă hotărâți asupra locului în care vă veți petrece vacanța de mult timp și nu puteți ajunge la un consens? Lăsați destinul să decidă. Învârte globul - unde se oprește, acolo plecați și voi.

Un glob este un obiect decorativ special pe care îl poate expune acasă sau la birou. Îngrijit, acesta poate ține ani de zile.

5. O cină romantică și un vin bun

Cel mai frumos cadou pe care îl poți oferi este un moment de intimitate cu tine, o cină delicioasă și un vin bun. Îi poți face o surpriză neașteptată și frumoasă dacă tu ești cea care îl scoate la cină. O idee bună este să rezervi o masă la restaurantul său preferat și să anunți ospătarii dinainte în legătura cu preferințele sale. Va fi foarte impresionat iar la sfârșitul serii îți va mărturisi cât de mult te iubește.

Tu ce cadou îi vei dărui? Orice ai decide, noi îți dorim un Valentines Day de vis!
Mai multe idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților poți găsi aici.


În articolul

Ce îi oferim iubitului de Valentine's Day?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x