Top 3 parfumuri de vară pentru femei

Publicat pe 19.06.2015 la 16:33 Actualizat pe 21.06.2015 la 11:55

Fie că îţi doreşti o vacanţă pitorească, una turcoaz sau poate una plină de senzaţii tari, noi am găsit pentru tine 3 parfumuri care cu siguranţă îţi vor face vara mai frumoasă.

Fie că îţi doreşti o vacanţă pitorească, una turcoaz sau poate una plină de senzaţii tari, noi am găsit pentru tine 3 parfumuri care îţi vor face vara mai frumoasă, cu siguranţă.

Ultraviolet - Paco Rabanne

Apa de parfum de la Paco Rabanne are o aromă seducătoare, un parfum intens care te trimite cu gândul la o vacanţă în Provence. Combinaţia unică între arome puternice (violeta) şi delicate (iasomia) îl face potrivit în orice moment al zilei.

Sticla de parfum rotundă şi într-o nuanţă aprinsă de purpuriu întăreşte şi mai mult ideea de câmp de lavandă.

Aşadar, dacă visezi la o vacanţă într-un lan de lavandă din sudul Franţei, Ultraviolet de la Paco Rabanne este parfumul ideal pentru tine.

212 SEXY - Carolina Herrera

Atunci când îți dorești să-l cucerești iremediabil, apa de parfum de la Carolina Herrera este alegerea ideală. Cu o aromă orientală, 212 SEXY te îmbie cu notele de vârf de piper și bergamotă, care te transpun în cele "1001 de nopți", alături de "prințul" tău.

Emanând senzualitate și pasiune, orice bărbat va fi sedus, iar serile de vară vor deveni mai lungi și mai intense în compania parfumului tău, 212 SEXY.

Casmir - Chopard

Îmbătat în ambră, lemn de santal și mosc, parfumul Casmir de la Chopard este o alegere decadentă pentru serile pline de pasiune și mister. Un parfum seducător, îți va aminti de muzica orientală din Marrakesch și de șoaptele îndrăgostiților la lăsarea nopții.

Ai nevoie de acest parfum în timpul cinelor romantice din luna de miere, petrecută într-un loc exotic, în afara timpului.

Sfatul nostru: nu da o avere pe ele online, ci alege variantele Infinite Love, esențe moderne, similare cu rețetele acestor parfumuri. Dacă ești o persoană pasionată de esențele parfumurilor celebre, și nu de etichete, atunci ai la dispoziție Ultraviolet - Paco Rabanne sub codul K-60, 212 SEXY - Carolina Herrera sub codul K 93 și Casmir Chopard, cod K 29.

În articolul

Top 3 parfumuri de vară pentru femei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x