A avut sau nu o RELAȚIE AMOROASĂ cu Ion Țiriac? Laurette dă cărțile pe față și spune TOT

Publicat pe 17.08.2016 la 10:35 Actualizat pe 17.08.2016 la 11:12

Au trecut câteva săptămâni, de când a fost surprinsă în compania omului de afaceri Ion Țiriac, iar acum Laurette face primele mărturisiri. Mulatra a postat un mesaj, pe pagina sa de facebook, prin care le răspunde cârcotașilor.

Au trecut câteva săptămâni, de când a fost surprinsă în compania omului de afaceri Ion Țiriac, iar acum Laurette face primele mărturisiri. Mulatra a postat un mesaj, pe pagina sa de facebook, prin care le răspunde cârcotașilor.

Deși, a evitat să ofere un răspuns concret despre relația ei cu Ion Țiriac, alături de care a fost surprinsă la mare, Laurette s-a concentrat să vorbească despre alegerile pe care le-a făcut.

Bune, rele, nimeni nu are dreptul să o judece, căci "dacă cineva este fără de păcat să arunce primul piatra".

"Nu îmi pasă cum mă vede lumea,findca știu foarte bine criteriile superficiale după care se pun etichetele.Nu mă supăr atunci când unii se grăbesc să mă judece ,pentru că știu deja că cel mai mult și mai aspru judecă și bârfesc tocmai aceia care mă cunosc cel mai puțin și tocmai aceia care nu sunt cu nimic mai presus din punct de vedere moral decât mine.

Nu mă afectează judecățile de valoare care se emit asupra mea și nici agresivitatea cu care unii caută să mă distrugă. Nu mă tem de cei ,care încearcă să îmi facă rău fiincă știu că un om rău va fi intodeuna mai slab decât mine.Știu foarte bine că oamenii slăbi nu pot mai mult decât să judece și că numai oamenii puternici au capacitatea de a înțelege,de a tolera ,de a ierta și de a ajută la evoluția altora.

Nu datorez lumii decât respectul și nu cred că mă poate acuza cineva de lipsă de respect. Dar nu mă voi justifica în față nimănui pentru alegerile mele,pentru felul în care îmi administrez viață și pentru omul care aleg să fiu.

Sunt o mamă singură, care face eforturi neștiute de nimeni ca fetiță mea să aibă tot ce are mai bun.Am iubit sincer și am avut încredere în oamenii, care în momente de slăbiciune au profitat de sinceritatea mea.

Dar am învățat din greșeli,cu toții greșim și dacă cineva este fără de păcat să arunce primul piatra.Nu știe nimeni problemele mele personale și prin ce trec .Îmi pare rău, că atunci când ai probleme oamenii îți întorc spatele și puțini sunt cei care rămân alături de tine.", a scris Laurette pe pagina ei de facebook.

În articolul

A avut sau nu o RELAȚIE AMOROASĂ cu Ion Țiriac? Laurette dă cărțile pe față și spune TOT

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x