Acesta este secretul pe care Doinița Oancea nu l-ar spune nici mamei ei

Publicat pe 20.02.2018 la 13:47 Actualizat pe 20.02.2018 la 13:50

De-a lungul timpului a fost implicată în numeroase proiecte actoricești, însă de fiecare dată a preferat să păstreze misterul și să nu dezvăluie prea mult despre personajul său. Chiar dacă în preajma sa au existat mereu curioși, Doinița Oancea, pe care fanii o pot urmări miercurea la Antena 1 în “Fructul oprit”, a ales să-i lase pe cei dragi să descopere mai multe despre evoluția rolului ei pe parcursul vizionării producției la tv.

Prietenii apropiați, dar și cei de pe facebook, m-au întrebat ce se va întâmpla mai departe cu personajul meu, Tanța, «Fructul oprit». Toți sunt curioși să afle mai multe, dar sunt obișnuită să nu dau din casă, ca să le creez suspansul și atunci le spun tuturor să se uite la episod odată cu mine.”, povestește Doinița, care poate fi urmărită, mâine, de la ora 21.15, în cel de-al șaselea episod al serialului produs și regizat de Ruxandra Ion, difuzat la Antena 1.

Îndrăgita actriță nu a făcut nici o excepție.

Nici mamei nu i-am spus niciodată cum evoluează personajul meu. Am lăsat-o să aibă surprize, iar la un moment dat, a avut o surpriză foarte mare, când într-unul din serialele în care am jucat mi se întâmpla ceva groaznic. Am ajuns acasă, după difuzarea episodului, și am găsit-o pe mama plângând. Țin totul secret!”, a mai spus ea.

În “Fructul oprit”, Doinița joacă rolul unei menajere. Tănțica este cu totul altceva, în primul rând, și îmi place! Îmi place postura asta de fată de casă, umilă așa, pe care nu am avut-o niciodată, și căreia trebuie să-i dau tot timpul ceva. Este și bărfitoare puțin, este și foarte curioasă. Nu este o persoană rea, aș zice că este puțin băgăcioasă unde nu-i fierbe oala. Îmi place Tăținca, este chiar draguță!”, a mărturisit vedeta.

Telespectatorii pot urmări continuarea producției “Fructul oprit”, miercuri, 21 februarie, de la ora 21.15, iar începând cu săptămâna viitoare, Antena 1 va difuza serialul în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

În articolul

Acesta este secretul pe care Doinița Oancea nu l-ar spune nici mamei ei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x