Ce MACHIAJ ți se potrivește în funcție DE ZODIE?

Publicat pe 11.10.2016 la 15:49 Actualizat pe 11.10.2016 la 16:02

Fiecarei zodii i se potriveste un anumit tip de machiaj. Afla ce e recomandat zodiei tale!

Foto: hepta.ro

Ce legătură există între machiaj și zodii? La prima vedere, ar părea că nu au treabă una cu cealaltă. Însă, totuși, există ceva în comun. În funcție de caracteristicile nativilor dintr-o zodie, acestora li se poate recomanda un anumit tip de machiaj.
Ei bine, iată ce tip de machiaj ți s-ar potrivi mănușă, în funcție de zodia ta.

Berbec
Planeta care guvernează semnul tău zodiacal este Marte, planeta agresiunii. Deci, culorile tari, îndrăznețe sunt cele mai potrivite.
Rujul roșu aprins nu trebuie să îți lipsească din geantă și de pe buze.

Taur
Pentru că planeta ta este Venus, nu îți plac lucrurile vulgare, ci acelea simple, frumoase fără artificii. Așadar, evită culorile intense și adoptă un stil cât mai natural de machiaj. Culorile recomandate sunt: gri fumuriu, roz, alb, nuanțțele de bej, argintiu.

Gemeni
Fiind născute sub un semn dual, nativele din gemeni vor oscila de fiecare dată când vine vorba despre machiaj. Nuanțele reci, dar și verdele vi se potrivesc. Texturi mate.

Rac
Racii adoră noutățile. Astfel, opalul și culorile strălucitoare sunt soluția perfectă pentru nativele rac atunci când vor să strălucească preum perlele.

Leu
Leii iubesc să strălucească, să nu treacă neobservați. Doar sunt regii junglei, nu? Tocmai pentru că le place să iasă în evidență, nativelor leu li se potrivesc de minune culorile în nuanțele strălucitoare, precum auriului și argintiul.

Fecioară
Fecioarele au un simt înnăscut al proporției, motiv pentru care sunt mereu prudente când vine vorba de calitatea și prețul cosmeticelor. Culorile care le subliniaza frumusetea sunt turcoazul, albastrul, verdele smarald.

Balanță
Balantele sunt înnebunite după combinațiile de care altele se feresc. Cât mai avantgardist posibil. Pot combina machiajul în culori de verde, albastru sau chiar maro. Ori cyan cu galben, de exemplu.

Scorpion
Rujurile în culori cât mai închise, ochii puțin conturați, iată formula completă pentru nativele scorpion. Machiajul care le învăluie în mister sunt ideale.

Săgetător
Nativele din săgetător sunt îndrăznețe. Adoră nuanțele puternice, precum albastrul electric. Aceste nuanțe le conferă un plus de energie.

Capricorn
Femeile născute în zodia capricornului preferă machiajul care nu iese în evidență. Deci, nuanțele de bej-maro sunt ideale pentru ele.

Vărsător
Texturile mătăsoase sunt cele care subliniază frumusețea naturală a nativelor vărsător. U machiaj cât mai natural este cel recomandat trăsăturilor lor puternice.

Pești
Cu un machaj în nuanțe reci, nativele acestei zodii se simt ca… peștele în apă. Albastru-fumuriu, nuanțele violacee sunt cele care le aduc energie.

În articolul

Ce MACHIAJ ți se potrivește în funcție DE ZODIE?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti străini când au văzut spectacolul unic: "Dumnezeule! Am vrut să plâng"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!”
MediCOOL
Mâncare procesată și ultraprocesată. Ce alimente intră în aceste categorii și care sunt riscurile lor
Spynews
Horoscop sâmbătă, 18 mai 2024: Leii vor avea chef de viață
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x