Ce se va întâmpla cu Sonia și Alex în cel de-al doilea sezon din ”Fructul Oprit”? Iată răspunsul

Publicat pe 01.08.2018 la 10:16 Actualizat pe 01.08.2018 la 10:27

Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”. Noul sezon va putea fi urmărit, în curând, la Antena 1. La finalul primului sezon, mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu povestea de iubire dintre Sonia (Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun). Ei bine, regizorul serialului, Radu Grigore, ne dezvăluie câteva dintre secretele celui de-al doilea sezon de ”Fructul Oprit”.

Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”. Noul sezon va putea fi urmărit, în curând, la Antena 1. La finalul primului sezon, mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu povestea de iubire dintre Sonia (Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun). Ei bine, scenariata Simona Macovei și regizorul serialului, Radu Grigore, ne dezvăluie câteva dintre secretele celui de-al doilea sezon de ”Fructul Oprit”.

Când am pornit la drum cu aceste personaje, am crezut că povestea lor se va termina odată cu romanul turcesc, dar, pe parcurs, s-a întâmplat un lucru minunat, ne-am dat seama că povestea poate continua… finalul trebuie să fie unul cu adevărat satisfăcător. Personajele create cu atâtea măiestrie de actorii noștri talentați ne-au convins că mai avem multe de spus. Mă bucur că nu ne-am luat încă la revedere de la Sonia și Alex și de la povestea lor complicată de dragoste. Însă pentru că nu mai avem la bază romanul turcesc, am lăsat loc și pentru o poveste cu adevărat românească, o poveste de răzbunare, un Monte Cristo made în România, bazat pe trecutul recent al societății noastre viciate. Această poveste a fost abordată și de turci în serialul «Ezel», și adaptat de alte canale românești. Noi v-am ascultat și am decis să fim cu adevărat originali”, spune Radu Grigore, scenarist și regizor al producției.

Ultimul episod din primul sezon, difuzat pe 20 iunie, la Antena 1, a stârnit curiozitate în rândul fanilor serialului, iar multe dintre întrebările lor își vor primi răspunsul în curând.

La finalul primului sezon, cineva (un personaj important) moare. Cine? O să descoperiți la începutul sezonului 2, chiar în episodul 1. Între cele două sezoane au trecut aproape şase ani, au apărut personaje noi, copii interpretați cu multă candoare de mici actori foarte talentați. Petru că a crescut și este un adolescent rebel, Ana are o familie neobișnuită, iar Sonia pare că și-a găsit iubirea vieții … și nu e Alex, așa cum se așteaptă toată lumea. Apele vor fi din nou tulburate de un personaj fermecător și misterios care aduce în prim plan una dintre cele mai frumoase povești din literatura universală, Contele de Monte Cristo. Cred că va fi un personaj admirat și iubit pentru că Monte Cristo este un apărător al dreptății, al justiției, al adevărului, valori de care societatea românească are atâta nevoie. Crezul lui Monte Cristo este «Fiat justitia et pereat mundus» («Să se facă dreptate chiar de ar fi să piară lumea»)”, declară Simona Macovei, care alături de Radu Grigore semnează scenariul. Din echipa de producţie a serialului mai fac parte şi Cătălin Simioană - director de imagine, şi Cătălin Bugean – regizor.

În articolul

Ce se va întâmpla cu Sonia și Alex în cel de-al doilea sezon din ”Fructul Oprit”? Iată răspunsul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x