JOI, 21 IUNIE 2018

Cine a murit în ”Fructul Oprit”? Iată care sunt variantele

Primul sezon din serialul ”Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion, s-a terminat. Ultimul episod, difuzat miercuri, 20 iunie, la Antena 1, i-a stârnit pe telespectatori. Asta pentru că finalul a fost unul total neașteptat. Cum, însă, mai este de așteptat până când se va difuza cel de-al doilea sezon al serialului, telespectatorii au încercat să lămurească misterul doliului, al focurilor de armă și al gestului Soniei. 

  • ”Eu zic că Tudor a murit, iar Sonia a rămas șefă în casă (nu apucase divorțul) spre și cred că Ioan nu a murit și, în final, va rămâne cu Ana. PREA TARE SERIALUL, bravo, Antena1, bravo regizorului și tuturor actorilor!”
  • ”Eu cred că Lăzărescu a murit atunci când s-a auzit împușcătura! Pentru că Tudor și Alex nu prea aveau cum să moară. Iar doliul pe care l-au arătat, sunt sigură ca era pentru Ioan. Îmi pare cu adevărat rău că personajul lui a ajuns aici. Partea buna e că s-a spus adevărul! Chiar trebuia să se afle odată și odată!”
  • ”Eu cred că au murit Lăzărescu și Alex, deoarece Tudor avea pistolul în mână”.
  • ”Sunt curioasa cine a tras focul de armă. Lăzărescu, Tudor sau Alex?”
  • ”Eu zic că a murit Lăzărescu. El oricum a rămas fără casă, fără nimic...deci? Tudor, Sonia, Ioan, Ana și Alex sunt personaje principale! Deci, zic că Lăzărescu a murit, că zice Tudor ”Te omor Lăzărescule" și se aud cele 2 focuri de armă, pentru ca l-a împușcat de 2 ori. Așteptăm sezonul 2”
  • ”Părerea mea: 1.Sonia nu se aruncă pentru că tipul ăla de a fost cu el înainte vine după ea. 2.Mor: Lazarescu și Roxana. Iar Ioan arată că ar fi murit, sper să nu, am plâns mult de el”.
  • ”În încăierarea dintre Lăzărescu și Tudor, Alex primește un glonț accidental și Ioan primește plămânii de care are nevoie și o cucerește pe Ana cu care cresc copilul lui Alex. Prea aiurea să moara chiar toți. Un singur sacrificiu ajunge”.

Ce s-a întâmplat, de fapt, vom afla cu toții în cel de-al doilea sezon al serialului ”Fructul Oprit”.

COMENTARII

Noile reglementări în ceea ce privește produsele cu tutun

acum 13 zile

O nouă modificare a legilor tutunului va intra în vigoare din 20 mai 2020, în toate țările din Uniunea Europeană. Aceasta se referă la interzicerea comercializării tuturor produselor de tutun care conțin mentol.

Mădălina Bellariu a ales Tanzania pentru a se bucura de zilele libere de la filmările pentru ”Sacrificiul”

acum 14 zile

”Sacrificiul”, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, va continua începând cu 12 si 13 februarie cu cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial. Proiectul este un “family drama” cu un scenariu original bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Topul filmelor cu cele mai multe premii Oscar din istorie

acum 14 zile

Mai sunt doar câteva zile până la gala Premiilor Oscar 2020, astfel că ne-am gândit să vă prezentăm un top al celor mai premiate 7 filme din istorie.

“Am tăiat lemne și am făcut focul în sobă în fiecare dimineață”, așa a fost în vacanță, pentru actorul Denis Hanganu

acum 17 zile

Actorii din distribuția serialului ”Sacrificiul” au revenit pe platourile de filmare după o binemeritată vacanță, în care și-au încărcat bateriile pentru o nouă perioadă plină de filmări pentru noul sezon care va avea premiera pe 12 si 13 februarie, de la 20:00, la Antena 1.

Antena TV Group, singurul publisher din .ro cu 2 siteuri în Top 10 Brat în luna ianuarie

acum 17 zile

Digital Antena TV Group a fost în luna ianuarie 2020 singurul publisher cu 2 siteuri în Top 10 BRAT, www.a1.ro (6.546.330 unici) si www.observator.tv (5.205.758).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »