JOI, 21 IUNIE 2018

Cine a murit în ”Fructul Oprit”? Iată care sunt variantele

Primul sezon din serialul ”Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion, s-a terminat. Ultimul episod, difuzat miercuri, 20 iunie, la Antena 1, i-a stârnit pe telespectatori. Asta pentru că finalul a fost unul total neașteptat. Cum, însă, mai este de așteptat până când se va difuza cel de-al doilea sezon al serialului, telespectatorii au încercat să lămurească misterul doliului, al focurilor de armă și al gestului Soniei. 

  • ”Eu zic că Tudor a murit, iar Sonia a rămas șefă în casă (nu apucase divorțul) spre și cred că Ioan nu a murit și, în final, va rămâne cu Ana. PREA TARE SERIALUL, bravo, Antena1, bravo regizorului și tuturor actorilor!”
  • ”Eu cred că Lăzărescu a murit atunci când s-a auzit împușcătura! Pentru că Tudor și Alex nu prea aveau cum să moară. Iar doliul pe care l-au arătat, sunt sigură ca era pentru Ioan. Îmi pare cu adevărat rău că personajul lui a ajuns aici. Partea buna e că s-a spus adevărul! Chiar trebuia să se afle odată și odată!”
  • ”Eu cred că au murit Lăzărescu și Alex, deoarece Tudor avea pistolul în mână”.
  • ”Sunt curioasa cine a tras focul de armă. Lăzărescu, Tudor sau Alex?”
  • ”Eu zic că a murit Lăzărescu. El oricum a rămas fără casă, fără nimic...deci? Tudor, Sonia, Ioan, Ana și Alex sunt personaje principale! Deci, zic că Lăzărescu a murit, că zice Tudor ”Te omor Lăzărescule" și se aud cele 2 focuri de armă, pentru ca l-a împușcat de 2 ori. Așteptăm sezonul 2”
  • ”Părerea mea: 1.Sonia nu se aruncă pentru că tipul ăla de a fost cu el înainte vine după ea. 2.Mor: Lazarescu și Roxana. Iar Ioan arată că ar fi murit, sper să nu, am plâns mult de el”.
  • ”În încăierarea dintre Lăzărescu și Tudor, Alex primește un glonț accidental și Ioan primește plămânii de care are nevoie și o cucerește pe Ana cu care cresc copilul lui Alex. Prea aiurea să moara chiar toți. Un singur sacrificiu ajunge”.

Ce s-a întâmplat, de fapt, vom afla cu toții în cel de-al doilea sezon al serialului ”Fructul Oprit”.

COMENTARII

Care sunt cele mai frumoase campusuri universitare din lume

acum 2 zile

După ce, în timpul studenției, a fost cazat în căminul din Regie, omul de afaceri Liviu Tudor a decis să înființeze primul și cel mai mare campus studențesc privat din țara noastră, West Gate Studios.

RO Break, campania Antenei 1, în topul celor mai bune execuții ale verii conform ADC România

acum 3 zile

RO Break își propune un nou format de divertisment, gândit special pentru pauzele de publicitate: o serie de spoturi video pamflet care abordează într-un mod subtil probleme, obiceiuri sau comportamente ale românilor.

În această toamnă, premierele emisiunilor Antenei 1 se văd gratuit pe AntenaPlay

acum 4 zile

În luna septembrie, AntenaPlay le aduce o ofertă de nerefuzat utilizatorilor săi: aceştia pot viziona gratuit premierele emisiunilor Antenei 1 pe platforma online

Maraton cultural la Happy Cinema: artă și film documentar

acum 4 zile

În septembrie și octombrie, Happy Cinema a pregătit o supriză iubitorilor de artă și de film documentar. Spectatorii din București, Focșani și Buzău vor avea ocazia să urmărească pe marele ecran un program special de documentare, într-un adevărat maraton cultural.

ZU TV lanseazã campania „Faci pereche cu ZU TV şi Şatra B.E.N.Z!”

acum 4 zile

Concursul se va desfăşura în perioada 16 septembrie – 29 noiembrie, iar cei care doresc să participe vor trebui să filmeze cu telefonul ZU TV în diverse locaţii, obligatoriu locaţii publice, şi să încarce filmarea pe Instagram, într-un Insta Story, folosind anumite etichete.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »