Cum iubesc bărbații în funcție de ZODIE. Află care sunt cei mai PASIONALI nativi

Publicat pe 20.04.2016 la 10:16 Actualizat pe 20.04.2016 la 10:50

Unii mai pasionali, alții mai reținuți, bărbații iubesc diferit în funcție de zodia lor. Fiecare nativ are trăsături specifice și principii după care se ghidează atunci când vine vorba de dragoste.

Unii mai pasionali, alții mai reținuți, bărbații iubesc diferit în funcție de zodia lor. Fiecare nativ are trăsături specifice și principii după care se ghidează atunci când vine vorba de dragoste.

Consultantul în astrologie, Dezideriu, a făcut o scurtă prezentare pentru fiecare nativ al zodiacului.

BERBEC: Un Berbec îndrăgostit va face tot ce e posibil și imposibil pentru tine. De multe ori, va face lucrurile chiar înainte să le gândești, pentru că îi place să fie primul, chiar și în mintea ta. Sigur, trebuie să ții minte că e ca și cum ai mai adopta un copil. Cu manifestări de bebeluș, în caz că nu este fericit. Pierzi un Berbec dacă îl ignori.

TAUR: Un Taur îndrăgostit va face tot ce îi va permite bugetul pentru tine. Vrei la Saint-Tropez? Bine, la Saint-Tropez să fie. Vrei să cumperi rochița aia la suprapreț? Nicio problemă. Dar să te pregătești pentru un stil de viață liniștit. Foooarte liniștit. Aproape comatos. Mâncarea este esențială. Dacă ai putea să plasezi niște puncte prin toată casa, cu mâncare, ar fi perfect. Pierzi un Taur dacă îl tratezi ca pe un bou.

GEMENI: Un Geamăn îndrăgostit este ceva rar, pentru că ei se bazează mai mult pe rațiune și mai puțin pe emoție. Plus că un Geamăn nu stă într-un loc prea mult, deci nu are timp să se îndrăgostească. Dar dacă o face, comunicarea este esențială. De exemplu, tu care să îi recunoști că are dreptate tot timpul, indiferent ce spune. That’s amore! Îl pierzi dacă îl contrazici și persiști în greșeala de a-l contrazice.

RAC: Un Rac îndrăgostit te primește în casă sau o ocupă pe a ta. Poate nu ți se pare așa de mult, dar pentru Raci căminul este sfânt. Și nu doar că te primește în casă, dar te tratează exemplar. De altfel, tradiționalist cum este el, nici nu îți va mai da drumul. Un rac îndrăgostit de tine nu își imaginează viața fără tine. Îl pierzi dacă îi atragi atenția că plânge cam mult.

LEU: Un Leu îndrăgostit te va considera egalul său. Este întotdeauna în centrul atenției, deci și tu trebuie să îți focusezi viața în funcție de asta. Este un tip generos și se va mândri cu tine, atâta timp cât nu uiți să îl venerezi fiecare secundă a vieții tale. Chiar dacă e gras și chelește, trebuie să îi spui cât de bine arată și ce păr frumos are. Îl pierzi dacă încetezi să îl lauzi.

FECIOARĂ: Un bărbat îndrăgostit din zodia Fecioarei îți va ușura viața. Este întotdeauna punctual, se descurcă superb sub presiune, poate să îți planifice bugetul în timp ce gătește și comandă ceva online. Și apoi începe să îți explice ce nu este în regulă în viața ta și ce ar trebui să faci ca să o schimbi. Nimeni nu e perfect, cu atât mai puțin tu. Îl pierzi dacă manifești prea multă emoție.

Citește tot materialul aici!

În articolul

Cum iubesc bărbații în funcție de ZODIE. Află care sunt cei mai PASIONALI nativi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x