Disney în Concert: Frozen, la Sala Palatului!

Publicat pe 30.12.2016 la 23:11 Actualizat pe 30.12.2016 la 23:16

Personajele iubite din „Frozen” coboara de pe marile ecrane pentru a interpreta live melodiile.

In pragul verii si al Zilei Copilului, pe 27 mai, Sala Palatului se va transforma intr-un regat de gheata. Alaturi de solisti, orchestra si cor, copiii si adultii, vor pleca intr-o aventura de neuitat pentru a aduce vara inapoi, odata cu premiera productiei originale Disney „Regatul de gheata”.

Filmele Disney au cucerit o lume intrega atat prin desenele elaborate si povestile pline de farmec, cat si prin coloana sonora complexa. Spectatorii au avut ocazia sa vada in salile de cinema, de nenumarate ori, cum aceste trei elemente se imbina pentru a crea filme care cuceresc o lume intreaga. De data aceasta, Disney suprinde cu un concept nou care ii va aduce si mai aproape de poveste.

Daca pana acum „Regatul de gheata” a fost vizionat la cinema sau acasa, organizatorii adreseaza publicului invitatia de a revedea filmul, pe 27 Mai 2017, la... Sala Palatului! Dar nu oricum, nu numai ca la cinema, doar cu proiectia integrala, ci si cu trairile si subtilitatile inegalabile oferite de muzica live.

Personajele iubite din „Frozen” coboara de pe marile ecrane pentru a interpreta live toate melodiile adorate de cei mici si cei mari. Spectatorii se vor reintalni cu Elsa si cu Ana, Hans si Kristoph si, bineinteles, Olaf si Sven, nu doar in filmul care va rula integral pe ecranul montat special la Sala Palatului pentru acest eveniment, ci si pe scena.

Cu participarea orchestrei si a corului, toata coloana sonora a filmului va fi reprodusa integral, fiecare melodie si fiecare nota muzicala compusa pentru film vor crea o atmosfera unica, o experienta de neuitat pe care numai un astfel de eveniment o poate aduce.


Filmul „Regatul de gheata” va rula dublat in limba romana, pastrand dialogurile originale. Toate melodiile vor fi interpretate, de asemenea, in limba romana.

În articolul

Disney în Concert: Frozen, la Sala Palatului!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x