Fanii au RĂBUFNIT! Cum a fost, de fapt, concertul cântăreței Rihanna: "Mai bine stăteam acasă!"

Publicat pe 18.08.2016 la 15:18 Actualizat pe 18.08.2016 la 15:28

Așteptată cu surle și trâmbițe, prezența cântăreței Rihannei în România, nu a reușit să-i impresioneze însă pe cei mai exigenți admiratori. După show-ul, pe care artista l-a oferit duminică seara în Capitală, fanii au răbufnit.

Facebook: R?zvan Munteanu

Așteptată cu surle și trâmbițe, prezența cântăreței Rihannei în România, nu a reușit să-i impresioneze însă pe cei mai exigenți admiratori. După show-ul, pe care artista l-a oferit duminică seara în București, fanii au răbufnit.

S-au dus nerăbdători la întâlnirea cu Rihanna, însă nu au avut parte de seara dorită. Aproximativ 15.000 de spectatori s-au strâns, duminică, în Piața Constituției pentru un spectacol de zile mari. Cel puțin la asta se așteptau ei.

De ce au avut însă parte? Ei și-au postat impresiile pe pagina de facebook a evenimentului, Rihanna Anti World Tour 2016 Bucuresti.

"Dezamăgire maximă! Am venit atât de încântată și am plecat mai dezamăgită.Organizarea foarte proastă, ok vrei să "tragi" câți mai mulți bani că știu că ai de unde..că Rihanna vinde, DAR, alocă și ceva mai mulți bani pt scenă,program,show,sonorizare!

Rihanna și ea putea mai mult...a venit așa parcă era în vizită nu la concertul ei, nu a shimbat nici măcar o ținută. Mai mult a cântat refrene,slab, m-am așteptat la un mare show, nebunie,isterie ...și publicul a lăsat de dorit..ok vrei să filmezi, dar mai lasă telefonul și simte muzica, țipă,dansează,aplaudă, că de aia ai plătit bilet să fii acolo să simți atmosfera,să trăiești clipa! Nu simt că am fost la un show adevărat! Nu știu de ce...dar cred că în alte țări a fost mai frumos ca la noi.Păcat", a scris o tânără, pe nume Ioana.

" Mult playback. Lăsa microfonul jos, dar vocea continua să răsune fără nicio jenă.
2) 10 minute de beznă în care ecranele din dreptul scenei au fost moarte + 5 minute de lag ca la Counter.
3) Trebuia să țină de la 9 la 11. A urcat pe scenă la 9:30 și a plecat la 11 fără un sfert. Ca atunci când ți se cere să scrii un eseu de 5-10 pagini, iar tu scrii 4 pagini și un rând.
4) Piese cântate pe trei sferturi. Parcă n-avea răbdare să le termine.
5) Acustica sub orice critică. Sunetul se auzea din două surse desincronizate. Nu se înțelegea mai nimic când vorbea.
Concluzia? Mai bine stăteam acasă.", spune Sebastian.

" Organizare extrem, extrem de proastă.
2. Calitatea sunetului lasă de dorit.
3. Streaming cu întreruperi sau deloc funcțional.
4. Scenă amenajată că pentru un spectacol de la țară. Foarte joasă, cu niște cearșafuri albe întinse pe acolo.
5. Efecte speciale: spumă :se fereau artiștii de pe scenă să nu le pice spumă în cap.
6. Atmosferă: zero. Toată lumea cu telefoanele în mână să filmeze ceva pe care oricum nu o să se uite... Serios, trăiți, lăsați telefoanele!
7. La intrare nici nu ți se spune ce să faci dacă ai abonament. Dezorganizare totală. Noroc că am întrebat dacă ni se pune o brățara sau ceva. Ah, și apoi a trebuit să căutăm pe cineva prin mulțime să ne pună brățări.
8. Jetoane, really? Tot cu jetoane? Ia documentați-va și vedeți că mai există și alte modalități de plată rapidă mult mai eficiente.
9. Show-ul a lăsat de dorit. Nu sunt fan Rihanna și am mers la concert din pură curiozitate pentru că de... este un artist mare și mă așteptăm să văd un super show. Nimic...
Concluzie: pierdere de timp și bani. Veci nu o să mai merg la un concert în Piață Constituției", a fost feedback-ul Oanei.

Acestea sunt însă doar câteva dintre feedback-urile fanilor, căci astfel de reacții curg pe banda rulantă, pe pagina de facebook a evenimentului și nu numai.

În articolul

Fanii au RĂBUFNIT! Cum a fost, de fapt, concertul cântăreței Rihanna: "Mai bine stăteam acasă!"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: „S-a mutat special din București!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x