HOROSCOP 11 mai: Zi bună pentru ZODIILE de foc

Publicat pe 11.05.2016 la 08:06 Actualizat pe 11.05.2016 la 09:23

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 11 mai pentru a te ajuta să afli care sunt principalele aspecte ale zilei. Financiar, veștile sunt bune pentru nativii zodiilor de foc.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 11 mai pentru a te ajuta să afli care sunt principalele aspecte ale zilei. Financiar, veștile sunt bune pentru nativii zodiilor de foc.

Berbec (21 Mar-20 Apr)
Luna plasată în zona căminului, sufletului și familiei, te poate face mai atent la nevoile celor dragi, mai dispus să dai o mână de ajutor acestora. Pe de altă parte, astăzi simți nevoia să te securizezi din punct de vedere material și emoțional, motiv pentru care vei lua niște măsuri în privința conservării bugetului familiei. În tot cazul, reușești să faci cele mai bune alegeri, fie că e vorba despre o investiție sau despre o afacere de familie care poate să-ți crească veniturile.

Taur (20 Apr-20 Mai)
Zona comunicării este foarte frumos aspectată astăzi, ceea ce înseamnă că farmecul pe care-l ai în exprimare, diplomația, precum și capacitatea de a-ți urmări scopurile te ajută în orice îți propui să faci. Se pare că vor exista discuții și întâlniri pe seama unui proiect mai vechi care va suferi niște schimbări. De asemenea, este posibil să existe discuții clarificatoare și cu persoana iubită.


Gemeni (22 Mai-21 Iun)

Pe fondul unor frustrări sau nemulțumiri legate de zonă profesională și de relațiile cu colaboratorii sau superiorii, ziua de astăzi pare să fie mai senină. Pe de o parte reușești să-ți recapeți încrederea în ține și în aptitudinile tale, pe de altă parte te bucuri de oportunități frumoase de câștig financiar, care-ți redau liniștea venită din sentimentul de siguranță și securitate.


Rac (22 Iun-22 Iul)
Luna îți traversează zodia și îți aduce ipostaze benefice, mai ales în ce privește discuțiile cu posibili colaboratori sau clarificarea termenilor unor contracte. Pot veni vești bune de la persoane aflate la distanță sau poți rezolva niște probleme juridice, prin relația foarte bună pe care o stabilești cu o persoană oficială. Prietenii pot juca un rol pozitiv, semnificativ, în derularea unui proiect.


Leu (23 Iul-22 Aug)
O zi în care ar fi bine să încetinești puțin ritmul de lucru și să-ți dozezi foarte bine energia, pentru că s-a acumulat destulă oboseală în ultima vreme. Chiar dacă vrei să te implici în foarte multe proiecte, evită să îți asumi mai mult decât poți duce. Totuși, introspecția la care te predispune atmosferă astrala de astăzi îți poate aduce răspunsuri lăuntrice profund revelatoare. Financiar, te redresezi prin creativitate și idei ingenioase.


Fecioară (23 Aug-21 Sep)
Luna în Rac activează zona prietenilor și relațiilor sociale. Te bucuri de prieteni buni, care îți dau sfaturi pertinente și te susțin în tot ce faci. Chiar este posibil să reapară în viața ta vechi cunoștințe. Pe de altă parte, sectorul carierei este destul de tensionat, în sensul că poți avea sentimentul că nu ești apreciat la justă valoare, că ești nedreptățit sau ți se refuză un favor. Cu toate acestea, evită să iei decizii importante în această privință.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 11 mai: Zi bună pentru ZODIILE de foc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x