HOROSCOP 28 mai: Zi favorabilă pentru această ZODIE!

Publicat pe 28.05.2016 la 07:53 Actualizat pe 28.05.2016 la 08:39

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 28 mai, astfel încât tu să știi care sunt principalele aspecte ale zilei. Așadar, află din materialul de mai jos cum îți va merge în această sâmbătă! Pentru nativii zodiei fecioară, se vor rezolva toate problemele legate de muncă.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 28 mai, astfel încât tu să știi care sunt principalele aspecte ale zilei. Așadar, află din materialul de mai jos cum îți va merge în această sâmbătă! Pentru nativii zodiei fecioară, se vor rezolva toate problemele legate de muncă.

Berbec
Întâlnirile și conversaţiile cu prietenii sunt cele mai indicate pentru acest final de săptămână. Notele emoţionale vor fi la ordinea zilei. Se pare că sufletul tău are acum nevoie de ceva sfaturi sau îndemnuri, astfel că astrele îşi trimit raze minunate în acest sens. De notat tot ce vine din partea prietenilor! Relaţiile sentimentale sunt într-un con de umbră, deoarece acum ai alte priorităţi.

Taur
Aspectele legate de carieră sau de imaginea publică îţi preocupă gândurile tot weekend-ul. Este un moment bun pentru a-ţi reconfigura tot ce presupune relaţia ta cu zona socială. De acord că nu ai chef de aşa ceva, însă odată ce ai pus la punct aceste lucruri, restul vine de la sine. Pe de altă parte, familia îţi tot aminteşte de aceste lucruri şi recomandat ar fi să o asculţi. Divinitatea îţi întinde o mână de ajutor.

Gemeni
Spiritualitatea, arta, călătoriile în locuri îndepărtate sau studiile pe termen lung sunt subiectele principale ale acestui final de săptămână. Îţi vin în minte o mulţime de idei, care mai de care mai năstrușnice. Tot alcătuieşti planuri, dar lasă-te în voia astrelor, pentru că ele vor alege cel mai bine priorităţile pentru tine. Dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte. Meditaţia în natură sau în locuri sfinte ţi-ar oferi stări minunate.

Rac
Chestiunile legate de taxe, impozite, relaţii cu instituţiile financiare sau de moşteniri îţi dau târcoale în zlele acestui week-end. Se întrevăd ceva rezolvări mărunte, dar sunt bune şi acelea. Încercă să îţi pui în ordine priorităţile în acest sens şi apoi ocupă-te şi de sufletul tău. Domeniile neconvenţionale pot fi abordate cu succes. Sunt posibile stări de revelație deosebite ce te vor ajuta să-ţi redefineşti scara valorilor morale.

Leu
Astrele îţi recomandă să te ocupi, pe îndelete, de relaţiile parteneriale la finalul acestei săptămâni. Vrei nu vrei, partenerul de viaţă sau chiar şi cei de afaceri îţi solicită aportul. Sunt situaţii interesante, dinamice, dar care au farmecul lor. Implică-te cu drag, pentru că cei din jur au nevoie de tine. Rapid vei constata că a meritat tot efortul depus în acest sector de viaţă, deoarece erau lucruri ce trebuiau lămurite.

Fecioară
Activităţile de la serviciu te urmăresc şi la sfârșitul acestei săptămâni. Nici nu vrei să auzi de relaxare şi plimbări, însă, de bună voie şi nesilit de nimeni, deocamdată, lasă de o parte grijile zilnice. Organismul îţi dă semne de oboseală, astfel că are nevoie de odihnă, somn sau contact cu natura în doze mari. Aspectele financiare sunt destul de tensionate, dar protecţia divină este prezentă. Tot ce ţine de locul de muncă se va rezolva favorabil.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 28 mai: Zi favorabilă pentru această ZODIE!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x