HOROSCOP 5 august. Taur: Alege ideile funcționale și pune-le în practică

Publicat pe 05.08.2016 la 00:11 Actualizat pe 05.08.2016 la 00:36

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 5 august. Află din materialul următor care sunt recomandările lor, vezi care sunt punctele tale forte și de ce trebuie să te ferești!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 5 august. Află din materialul următor care sunt recomandările lor, vezi care sunt punctele tale forte și de ce trebuie să te ferești!

Berbec
E timpul să te ocupi de toate sarcinile pe care le-ai amânat, de curățenie la birou, acasă sau în… minte. E o zi bună pentru activități care necesită grijă pentru detalii. Dar și pentru a te disciplina în tot ce faci și a deveni mai riguros inclusiv în ce privește dietă și stilul de viață.

Taur
Luna se află astăzi în Fecioară, îngroșând rândurile planetelor aflate în acest semn. Este o zi și o perioadă a creativității, dar o creativitate organizată, pragmatică. Acum e important nu doar să ai idei, ci și să le alegi pe cele cu adevărat funcționale și apoi să le pui în practică.

Gemeni
Pentru tine, totul pare să se învârtă în jurul vieții de familie și căminului. S-ar putea ca astăzi să te decizi să începi niște reparații, renovări, reamenajări în locuința sau la sediul firmei. E un moment propice și pentru a-ți redefini prioritățile și a te îngriji mai mult, din interior către exterior.

Rac
Există multă forfotă în zona comunicării, negocierilor, schimburilor. Chiar dacă unele relații se cer încă ajustate, iar modul în care se derulează unele colaborări nu e deloc pe gustul tău, ai totuși resursele și abilitatea necesară să întorci lucrurile în favoarea ta, dacă ești dispus să renunți și tu la unele puncte de vedere limitative și la unele rigidități.

Leu
După multe deziluzii, una după alta, mai ales în ce privește segmentul finanțelor, e necesar să-ți reconfigurezi activitățile profesionale, să te repozitionezi față de o serie de colaboratori și/sau angajați, să devii mai disciplinat în primul rând în gândire, apoi în acțiune. E timpul să-ți vezi opțiunile cu luciditate, fără înflorituri și fără să te mai amăgești că va veni un noroc de undeva din afară.

Fecioară
E posibil ca ziua să înceapă cu o dezamăgire sau o deziluzie, dar asta nu face decât să te trezească la reaalitate și te ajută să înțelegi o data în plus că așteptările de la ceilalți nu sunt de folos nimănui. Una peste altă, o zi de așezare, ordonare, schimbare a priorităților, atenție la tine, la felul în care faci lucrurile. Ai grijă să privești totuși și cadrul larg, în loc să te pierzi în detalii.

Citește continuarea materialului aici!


În articolul

HOROSCOP 5 august. Taur: Alege ideile funcționale și pune-le în practică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: „S-a mutat special din București!”
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x