Horoscopul zilei. Această ZODIE are parte de noi oportunități

Publicat pe 12.04.2016 la 08:46 Actualizat pe 12.04.2016 la 09:07

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 12 aprilie. Află din materialul jos cum îți va merge în această zi! Unii dintre nativi sunt sfătuiți să aibă grijă la modul în care aleg să se exprime. Altora, în schimb, ziua le aduce noi oportunități.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 12 aprilie. Află din materialul jos cum îți va merge în această zi! Unii dintre nativi sunt sfătuiți să aibă grijă la modul în care aleg să se exprime. Altora, în schimb, ziua le aduce noi oportunități.

Berbec (21 Mar-20 Apr)
Libertate pe toate planurile, libertate cu orice preț. Cam această ar fi tendința ta, în această splendidă zi de primăvară. va trebui să fii atent la modul în care alegi să te exprimi, arătându-ți independența. În relațiile tale parteneriale actuale ar putea fi o problemă, această independență; de aici și sfatul de a fi diplomat, în orice dialog pe care îl porți.

Taur (20 Apr-20 Mai)
Este nevoie să îți arăți compasiunea, de această data. Se pare că a sosit timpul să te implici mai mult și să îți asumi noi responsabilități în relațiile tale. În cazul în care îți vei proiectă nefericirea sau nereușitele pe cei din jur, riști să strici orice fel de relație bună pe care o ai. Amintește-ți că numai din dragoste se nasc copiii, nicidecum din război.

Gemeni (22 Mai-21 Iun)
Cel mai important, pentru tine, este să nu reacționezi în vreun fel la ceea ce se întâmplă în jurul tău și este independent de voința ta. Rezistentă, însă, este de nelipsit; că atare, caută să afli ceea ce te preocupa, să găsești răspunsurile la orice fel de problemă ai avea, înăuntrul tău. Este o zi în care strategia bine pusă la punct și modul înțelept de a o aplică îți vor deschide ușile...

Rac (22 Iun-22 Iul)
Ai multă dragoste de oferit, însă uneori această poate deveni sufocantă. Iar astăzi ai exact această tendința, de a oferi mai mult decât cineva poate să primească. Șansele de a te îndrăgosti de o persoană doar pentru că aceasta pare că are nevoie de tine sunt crescute, deci analizează cu atenție ceea ce simți.

Leu (23 Iul-22 Aug)
Probabil că nu mai ai încredere foarte mare în propriile tale forțe; probabil că unele temeri, încă existente în mintea ta, încep a ieși la suprafața, mai mult decât în alte zile, zdruncinandu-ți stimă de sine. Asta nu înseamnă că nu poți învinge sau că nu vei reuși să faci ceea ce ți-ai propus... Ai încredere în Divinitate, ai încredere că Soarele va ieși și pe strada ta.

Fecioară (23 Aug-21 Sep)
Este de preferat să nu îți spui părerea fără a fi întrebat, cel puțin nu astăzi. Pentru că riști să nu ajungi la un deznodământ favorabil, având în vedere că în jurul tău, cam toată lumea este ușor irascibila. Ai nevoie să dezvolți relații în care respectul este reciproc, deci concentrează-te pe a-i face pe ceilalți fericiți-fără să exagerezi, însă.

Citește toate previziunile astrale aici!

În articolul

Horoscopul zilei. Această ZODIE are parte de noi oportunități

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x