Horoscopul zilei. Cum influenţează Luna în Leu fiecare zodie

Publicat pe 15.04.2016 la 08:59 Actualizat pe 15.04.2016 la 09:17

Specialiştii au realizat previziunile astrale pentru 15 aprilie, prezentând principalele aspecte ale zilei. Află din materialul de mai jos cum îţi va merge astăzi! Luna în Leu aduce câştiguri materiale pentru anumiţi nativi.

Specialiştii au realizat previziunile astrale pentru 15 aprilie, prezentând principalele aspecte ale zilei. Află din materialul de mai jos cum îţi va merge astăzi! Luna în Leu aduce câştiguri materiale pentru anumiţi nativi.

Berbec (21 Mar - 20 Apr)
După zile în șir, în care ai experimentat tot felul de emoții la extreme și ai avut sentimentul că pedalezi în gol, acum îți revine inima la loc și reușești să privești totul cu mai multă seninătate. Luna în Leu îți aduce bucuria și optimismul pierdute, îți amintește că ai puterea de a creă și, mai ales, îți amintește ce/să iubești.

Taur (20 Apr - 20 Mai)
Încă nu ți-e foarte clară direcția pe care să o îmbrățișezi inclusiv în plan amoros și creativ, însă ziua această are o energie care te poate revigora și îți poate schimba percepția asupra lucrurilor. E o zi excelentă pentru a te retrage în mediul familial sau a acorda atenție în special confortului din cămin. Astfel îți revin poftă de viață și încrederea în ține.

Gemeni (22 Mai - 21 Iun)
Atenție la ideile, veștile, mesajele, inspirația primită astăzi. Luna în Leu activează zonă mentalului și comunicării, inspirându-te și aducându-ți idei originale, nonconformiste. Conversațiile cu prietenii sau cu o persoană nouă care intră în viață ta sunt mână cerească. Evită să te plângi despre ce nu merge și schimbă perspectivă, amintindu-ți de resursele tale creatoare.

Rac (22 Iun - 22 Iul)
Luna se află în Leu, activând zona banilor și a resurselor materiale. Poți avea parte de surprize frumoase în acest segment de viață, prin apariția unor oportunități neașteptate de câștig și deschiderea unor culoare benefice în carieră. Fii pregătit să faci alegeri nonconformiste, atipice, bazându-te pe inspirație și intuiție. Fără iluzii, exaltări și patimi, ci cu luciditatea care vine din cunoașterea de dincolo de minte și logică.

Leu (23 Iul - 22 Aug)
Te-ai cam perpelit, probabil, în ultima perioadă, ba din cauza unor frici, ba din cauza unor schimbări și surprize care ți-au tot dat peste cap programul. Acum e momentul să te repliezi, să-ți amintești de resursele interioare valoroase, de capacitatea de a crea mereu ceva nou. Luna stă azi în semnul tău solar și te ajută să te ridici deasupra plângerilor și judecăților, plimbându-te într-o lume a ideilor, posibilităților, dorințelor, creativității, încrederii.

Fecioară (23 Aug - 21 Sep)
Pe fondul agitației și a experiențelor copleșitoare din ultima vreme, ziua de astăzi conține o energie care, fără să știi cum, te ajută să te echilibrezi emoțional. Pot veni informații îmbucurătoare către tine, poți fi susținut din umbră sau pur și simplu perspectiva ta asupra prezentului devine mai luminoasă că urmare a schimbării unor convingeri și a abordării.

Citeşte toate previziunile astrale aici!

În articolul

Horoscopul zilei. Cum influenţează Luna în Leu fiecare zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x