Horoscopul zilei. Maximă prudență pentru nativii acestei ZODII

Publicat pe 14.04.2016 la 08:50 Actualizat pe 14.04.2016 la 09:13

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 14 aprilie. Află din materialul de mai jos cum îți va merge în această zi! Găsești pe scurt principalele caracteristici pentru fiecare zodie în parte.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 14 aprilie. Află din materialul de mai jos cum îți va merge în această zi! Găsești pe scurt principalele caracteristici pentru fiecare zodie în parte.

Berbec (21 Mar-20 Apr)
Ziua favorizează relațiile familiale și treburile gospodărești. Totuși, ocupă-te de treburile ușoare fără a apela la sprijinul celor dragi, întrucât sunt șanse de a declanșa conflicte gratuite. Se simte în aer un soi de nepăsare sau ignoranța față de confortul domestic sau nevoile casei. Fii prudent și nu te lasă dus de valul majorității! Pentru tine, casa și familia trebuie să fie pe primul loc.

Taur (20 Apr-20 Mai)
Discuții și întâlniri frecvente cu persoanele din anturajul apropiat. Este posibil să obosești la un moment dat, pentru că avalanșa de informații sau de persoane care îți cer sfaturi este dificil de controlat. Fii prudent și alege-ți cu grijă vorbele și gesturile! Unii te-ar putea eticheta drept cine nu ești. Spre seară, retrage-te în liniștea și confortul casei, alături de cei dragi.

Gemeni (22 Mai-21 Iun)

Apar cheltuieli cotidiene, dar este posibil să fii nevoit să cheltuiești fie pentru prieteni, fie pentru persoană iubită sau pentru copii. Se recomanda prudența, întrucât sunt posibile pierderi, furturi și cheltuieli nefondate. Cerințele prietenilor sau mofturile celor dragi sunt momentane, astfel că ar fi bine să nu le dai curs. Rezumă-te la strictul necesar și ferește-te de propunerile celorlalți!

Rac (22 Iun-22 Iul)
Este dificil să-ți între cineva în voie, de aceea controlează-ți stările și nu învinui pe alții pentru neplăcerile tale. Este o zi cu energii contradictorii, fluctuante, astfel că totul în preajma ta pare distorsionat. Ai răbdare cu tine însuți și cu ceilalți! Sunt momente pasagere în care ar fi bine să te ocupi numai de treburi ușoare și bine cunoscute. Spre seară te vei simți mai bine.

Leu (23 Iul-22 Aug)
Privește în jurul tău și observă frumusețea din fiecare ființă. Visarea la o lume ideală, în care toți oamenii se înțeleg și se ajută reciproc te relaxează și te desprinde de grijile cotidiene. De aceea, pentru că energia ta vitală este fluctuantă, rezervă-ți momente pentru o plimbare în aer liber, pentru o discuție amicală cu cineva drag sau pentru a-ți alcătui planuri de viitor.

Fecioară (23 Aug-21 Sep)
Discutând cu prietenii sau colegii din segmentul profesional vei constată că participi la un dialog al surzilor. Părerile sunt foarte împărțite, subiective și cu greu se ajunge la un consens și acela cumva forțat. Nu te bază pe cele discutate sau petrecute astăzi, întrucât mentalul colectiv este bulversat. Ascultă-ți vocea interioară și ține cont de ceea ce îți spune.

Citește toate previziunile astrale aici!

În articolul

Horoscopul zilei. Maximă prudență pentru nativii acestei ZODII

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x