Înscrie-te la concursul Happy „Clipa de poveste” și ia-ți premiul! Biciclete și televizoare 4K, pentru happy-telespectatori

Publicat pe 24.10.2018 la 09:27 Actualizat pe 24.10.2018 la 09:59

Happy Channel ți-a pregătit un concurs cu premii SUUUUPER! Participă la concursul ”Clipa de poveste” și poți câștiga una dintre biciclete sau unul dintre televizoarele 4K puse la bătaie! Premiile se acordă săptămânal!

Happy Channel ți-a pregătit un concurs cu premii SUUUUPER! Participă la concursul ”Clipa de poveste” și poți câștiga una dintre bicicletele sau unul dintre televizoarele 4K puse la bătaie! Premiile se acordă săptămânal! Concursul se desfășoară în perioada 17 septembrie – 30 decembrie 2018.

  • Prinde indiciul zilei, difuzat pe postul de televiziune Happy Channel
  • Înscrie-te la concurs pe https://tvhappy.ro/concurs/
  • Fii primul care dă răspunsurile corecte
  • Respectă toți pașii din regulamentul de mai jos, pe care te invităm să îl citești INTEGRAL cu ATENȚIE!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

REGULAMENTUL CONCURSULUI
„Clipa de poveste”


I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului este societatea ANTENA TV GROUP S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Ficusului nr. 44A, et. 4A, zona 2, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3765/1991, Cod Unic de Inregistrare 1599030, legal reprezentata prin George Cristian Ureche in calitate de Director General si Luminita Stoian in calitate de Director Economic.

Derularea Concursului se va face pe site-ul tvhappy.ro/concurs
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul in prealabil, prin folosirea oricaror mijloace mass-media.

II. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul la care face referire prezentul regulament se va desfasura in perioada 17 septembrie – 30 decembrie 2018. Inscrierile in concurs se vor putea face incepand cu data de 17 septembrie ora 00:01 prin intermediul paginii web tvhappy.ro/concurs (pentru detalii vezi Cap IV. Mecanismul de concurs).

III. CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURS, DESCALIFICARE

Participarea la concurs atrage acceptarea implicita, neconditionata si fara rezerve, de catre acestia a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante intre datele furnizate organizatorului (de catre oricare dintre participanti) si realitate, respectiva participare se invalideaza fara indeplinirea vreunei formalitati inaintea participantilor.

Prin inscrierea la concurs fiecare participant garanteaza:
- ca este persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania care a implinit 18 ani la data inceperii acestui concurs;
- ca este posesor al unui act de indentitate (buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere);
- ca are deplina si neafectata capacitate de folosinta si exercitiu (conform Cod Civil);
- ca in eventualitatea castigarii oricarui premiu, va participa la actiunile publicitare ale organizatorului (de promovare a acestui proiect in orice modalitate, ulterioare sau simultane cu acordarea premiului, fara alte obligatii in sarcina organizatorului;

Participarea la concursul vizat de prezentul regulament implica acceptarea neconditionata, exclusiva si irevocabila a participantilor ca numele, materialele postate in cadrul concursului, fotografiile si materialele filmate cu castigatorii sa poata fi facute publice si exploatate in orice scop comercial, inclusiv publicitar de catre organizator si/sau subcontractanti ai acestuia fara nici un fel de pretentii din partea participantilor si castigatorilor. Participantii si castigatorii renunta la a solicita organizatorului si/sau subcontractantilor sai vreo suma de bani sau vreo alta prestatie din partea organizatorului pentru exploatarea drepturilor patrimoniale de autor/conexe (prevazute de Legea nr. 8/1996) aferente operelor scrise si/sau audio-video si/sau fotografice continand imaginea, numele si sunetul (vocea) acestor persoane (participanti si castigatori), surprinse/fixate pe orice tip de suport de catre organizator si/sau subcontractantii sai cu ocazia inscrierii, participarii la concurs, extragerii si acordarii premiilor.

Pentru identificare si pentru ridicarea/intrarea in posesia premiului, castigatorii desemnati vor prezenta reprezentantilor organizatorului un document de identitate: carte de identitate, buletin de identitate.

Angajatii organizatorului, rudele si afinii acestora pana la gradul I inclusiv, precum si toate celelalte persoane implicate in acest proiect nu vor putea participa la acest concurs, in sensul ca nu li se vor putea acorda niciun fel de premii.

IV. MECANISMUL DE CONCURS

Concursul se desfasoara in perioada 17 septembrie – 30 decembrie dupa cum urmeaza:

Pasul 1 – Intri pe tvhappy.ro/concurs si iti faci cont (cu mail si parola)

Pentru inregistrare, participanţii trebuie să acceseze site-ul tvhappy.ro/concurs, să citească Regulamentul de concurs si, in situatia in care opteaza pentru incriere la concurs, sa isi creeze un cont prin introducerea unei adrese de mail si a unei parole.

Pasul 2 – Vezi indiciul pe TV

Participantii trebuie sa urmareasca zilnic programele postului de televiziune Happy Channel si sa identifice, timp de o saptamana, indiciile afisate cu ocazia difuzarii acestor programe. In fiecare zi a saptamanii va fi afisat cate un indiciu, in total, intr-o saptamana, fiind afisate 7 (sapte) indicii diferite.

Pasul 3 - Completezi cat mai rapid TOATE cele șapte indicii ale săptămânii

Pentru a putea castiga premiul pus in jos, participantii trebuie sa completeze cat mai rapid, in contul creat pe tvhappy.ro/concurs, toate cele 7 (sapte) indicii ale saptamanii. Castiga participantul care a completat primul, corect, toate cele 7 (sapte) indicii ale saptamanii.
POTENTIALILOR PARTICIPANTI NU LE ESTE IMPUSA IN CONTRAPARTIDA NICIO CHELTUIALA DIRECTA SAU INDIRECTA, SUPLIMENTARA, IAR PARTICIPAREA LA CONCURS ESTE GRATUITA PENTRU TOTI CEI CARE ACCESEAZA SERVICIUL IN PERIOADA DE DERULARE A CONCURSULUI SI INTRUNESC CONDITIILE DE INSCRIERE IN CONCURS.

IN CONFORMITATE CU PREVEDERILE OUG NR. 77/2009, PRIVIND CONDITIILE DE AUTORIZARE, ORGANIZARE SI EXPLOATARE A JOCURILOR DE NOROC, CU MODIFICARILE SI COMPLETARILE ULTERIOARE, NU SUNT CONSIDERATE JOCURI DE NOROC ŞI SUNT PERMISE FĂRĂ AUTORIZARE ACŢIUNILE ORGANIZATE DE DIFERIŢI OPERATORI ECONOMICI, ÎN CONDIŢIILE LEGII, ÎN SCOPUL STIMULĂRII VÂNZĂRILOR ŞI CARE NU PRESUPUN TAXĂ DE PARTICIPARE, RESPECTIV NICIUN FEL DE CHELTUIALĂ SUPLIMENTARĂ DIN PARTEA PARTICIPANŢILOR ŞI NICI MAJORAREA PREŢULUI PE CARE PRODUSUL L-A AVUT ANTERIOR DESFĂŞURĂRII ACŢIUNII PUBLICITARE.

Pasul 4 – Acordarea premiilor

In concurs vor fi desemnati in total 15 castigatori, respectiv un castigator pe saptamana.

In total vor fi acordate 15 premii identificate conform prezentului regulament (Cap.V).

Dupa desemnarea castigatorilor, fiecare dintre acestia va fi contactat fie telefonic, fie prin intermediul adresei de e-mail utilizate in cadrul concursului si i se vor solicita totodata urmatoarele date de contact: nume si prenume, localitatea de domiciliu, data eliberarii documentului de identificare si organul emitent, adresa de e-mail si numar de telefon (valide).
In cazul in care un castigator nu poate fi validat pentru ca nu poate fi contactat la telefon sau e-mail in termenul de 48 de ore sau refuza sa accepte premiul, premiul/premiile se reporteaza unor noi castigatori, in ordinea completarii indiciilor. Orice revendicare venita de la oricare dintre castigatorii anuntati conform mecanismului de mai sus, dupa perioada indicata de organizator, este lipsita de efect.

In cazul in care un castigator refuza sa accepte premiul, premiul din orice motiv sau refuza plata impozitului conform prevederilor prezentului regulament si ale Codului Fiscal, premiul se reporteaza unor noi castigatori, in ordinea completarii indiciilor.

Un participant nu poate castiga mai mult de un premiu si nu poate solicita contravaloarea lui in bani sau alte servicii.

Nu se vor acorda premii in Concurs persoanelor care nu au implinit vârsta de 18 ani la data inceperii concursului.

Intrarea in posesia premiului se va face numai cu respectarea acestui regulament.
Intrarea in posesia premiului se va face pe baza unui proces verbal de predare primire, incheiat intre Organizator si Castigator. In procesul verbal se va consemna:

  1. data, ora si locul desemnarii castigatorului;
  2. numele si prenumele persoanei care a validat desemnarea;
  3. numele si prenumele castigatorului (cu individualizarea contului si a datelor de identificare primite de pe acel cont);
  4. valoarea premiului acordat;
  5. validarea castigatorului se va face in baza unui document de identitate care sa contina CNP-ul si care va individualiza si adresa de domiciliu;

Procesul-verbal se va semna de catre un reprezentant al organizatorului si de catre castigator.

Premiile acordate in cadrul prezentei campanii vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei, in termen de maxim 90 de zile de la data desemnarii castigatorului.

Regulamentul concursului, numele castigatorilor precum si câştigul acordat va fi facut public in mod gratuit si prin afisare pe site-ul de concurs.

In privinta premiilor raspunderea Organizatorului este strict limitata la acordarea acestora. Organizatorul nu va raspunde pentru nici un defect, disfunctionalitate sau alte neajunsuri ale premiilor. Orice sesizare vizand deficiente ale premiilor va fi indreptata impotriva vanzatorului, producatorului, distribuitorului, furnizorului de servicii sau importatorului, dupa caz.

V. PREMIILE CONCURSULUI

Premiile acordate in acest concurs constau in biciclete „Pegas”, respectiv televizoare de tip 4K Ultra HD. Premiile vor fi oferite dupa cum urmeaza:


Nr. săpt.
Perioadă Premiu Valoare premiu
1 17 / 23 sept Bicicletă Pegas 1000 RON
2 24 / 30 sept Bicicletă Pegas 1000 RON
3 01 / 07 oct Bicicletă Pegas 1000 RON
4 08 / 14 oct TV 3000 RON
5 15 / 21 oct Bicicletă Pegas 1000 RON
6 22 / 28 oct Bicicletă Pegas 1000 RON
7 29 oct / 04 nov Bicicletă Pegas 1000 RON
8 05 / 11 nov TV 3000 RON
9 12 / 18 nov Bicicletă Pegas 1000 RON
10 19 / 25 nov Bicicletă Pegas 1000 RON
11 26 nov / 02 dec 2x Bicicletă Pegas 1769 RON
12 03 / 09 dec TV 3000 RON
13 10 / 16 dec 2x Bicicletă Pegas 1769 RON
14 17 / 23 dec 2x Bicicletă Pegas 1769 RON
15 24 / 30 dec 2x Bicicletă Pegas 1769 RON

VI. TAXE SI IMPOZITE

Concursul vizat de prezentul regulament se desfasoara in acord cu prevederile Codului Fiscal valabil la data semnarii prezentei, astfel impozitul pentru premii va fi retinut de catre « Antena Tv Group S.A.» din premiul cuvenit concurentului/concurentilor castigatori. In acest sens, in cazul in care Concurentul castiga/dobandeste un premiu in produse, plata in bani a impozitului corespunzator produsului castigat se va face de catre Concurent catre Beneficiar intr-un termen de 30(treizeci) zile de la data desemnarii castigatorului (nedepunerea impozitului aferent premiului in termenul anterior mentionat, va conduce automat la pierderea premiului). Cuantumul impozitului aferent premiului in produse va fi comunicat in scris de catre Beneficiar Concurentului in termen de 10(zece) zile de la data desemnarii acestuia.
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a Concurentului.

VII. OBSERVATII

Participantii la concursul care face obiectul prezentului regulament, se obliga sa respecte intocmai prezentul regulament oficial. În cazul nerespectarii prezentului regulament de concurs premiul castigat nu se va acorda.

Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea concursului, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-ul de concurs.

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul de concurs si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, inclusiv la sediul organizatorului, in urma unei cereri scrise.

Organizatorul nu este raspunzator pentru felul in care participantii completeaza datele personale in comunicarile efectuate de catre acestia.

Eventualele reclamatii legate de desfasurarea concursului si modul in care sunt acordate premiile vor fi facute la adresa organizatorului, pana la sfirsitul concursului.

Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare.

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul organizatorului.

VIII. Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Organizatorul acestui concurs este în egală măsurăși operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal, cu sediul în Bd. Ficusului nr.44A, etaj 4A, zona 2, Sector 1, Bucuresti, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului București sub nr. J40/ 3765/1991, având CUI 1599030 (în continuare denumită „Societatea”).

Prelucrarea în vederea participării la concurs. Datele dumneavoastră constând în nume, prenume, e-mail, număr telefon și informațiile comunicate în mod voluntar în cuprinsul mesajului dumneavoastră, furnizate de dumneavoastră în modalitățile precizate în prezentul Regulament, sunt utilizate de Societate pentru înscrierea dumneavoastră la acest concurs care, din punct de vedere juridic, implică temeiul încheierii unui contract de joc între participant și organizator, condițiile contractuale fiind cele conținute în acest Regulament.

Prelucrarea în temeiul consimțământului. Datele dumneavoastră constând în nume, prenume, e-mail, număr telefon și informațiile comunicate în mod voluntar în cuprinsul mesajului dumneavoastră, furnizate de dumneavoastră prin intermediul formularelor de concurs, pot fi utilizate de Societate pentru comunicarea cu dumneavoastră prin telefon, SMS sau e-mail pentru a vă ține la curent în legătură cu activitatea noastră, prin transmiterea de newslettere, campanii promoționale ulterioare și alte informări în scop de marketing sau pentru sondaje în rândul clienților, campanii de marketing, analiză de piață, tombole, concursuri sau alte activități ori evenimente promoționale. Pentru aceste scopuri, ne bazăm pe temeiul consimțământului dumneavoastră, pe care trebuie să ni-l acordați în mod expres.

De aceea, vă vom transmite informațiile respective doar după ce ați selectat această opțiune de a participa și vă vom oferi posibilitatea de a nu mai participa în orice moment, în cazurile în care nu doriți să mai primiți comunicări legate de marketing din partea noastră.

Puteți astfel alege să vă retrageți consimțământul privind materialele de marketing în orice moment prin simpla accesare a linkului de ‘dezabonare’ de la subsolul fiecărui newsletter sau invitație la evenimente. De asemenea, în vederea retragerii consimțământului dumneavoastră pentru orice prelucrare asupra căreia ați consimțit în prealabil, puteți să ne transmiteți un e-mail la dpo@antenagroup.ro, să ne contactați la nr. de telefon 0212030344 sau să ne comunicați o scrisoare la adresa sediului social mentionat mai sus.

Ca regulă generală, în cazurile în care vă retrageți consimțământul, Societatea nu va mai permite prelucrarea datelor dumneavoastră și va lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea oricăror înregistrări cu datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, în cazul în care prelucrarea este strict necesară, iar prelucrarea s-ar putea baza pe alte temeiuri legitime prevăzute prin dispozițiile legale aplicabile, Societatea va proceda în continuare la prelucrarea respectivă și vă va informa în acest sens.

Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia.
Nu vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în luarea unor decizii automate care să vă afecteze sau să creeze profiluri ale dumneavoastră și nici nu vom partaja datele dumneavoastră cu caracter personal cu terțe părți în scopuri de marketing fără consimțământul dumneavoastră explicit în acest sens.

Destinatarii datelor. Datele dumneavoastră sunt colectate în modalitățile prevăzute prin acest Regulament și pot fi dezvăluite către persoanele noastre împuternicite, în principal prestatori de servicii sau colaboratori ai Societății (cum ar fi agenții de publicitate, furnizorul serviciilor de găzduire website, furnizori de servicii care oferă sprijin administrativ, profesional și tehnic Societății), în vederea prelucrării datelor cu caracter personal în scopurile premise prin prezenta, în numele nostru și doar în conformitate cu instrucțiunile noastre. Societatea va păstra controlul asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal și se va asigura că intră în relații contractuale cu persoane împuternicite doar dacă aceste contracte includ obligații privind securitatea organizațională și tehnică a datelor cu caracter personal. Datele dumneavoastră vor fi dezvăluite autorităților competente, în cazul în care câștigați premiul, în temeiul obligațiilor legale de raportare a taxelor fiscale.

Durata stocării. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate atât timp cât sunt necesare în mod rezonabil în scopurile permise prin prezenta sau până la momentul când vă retrageți consimțământul. Ca regulă generală, în cazurile în care vă retrageți consimțământul, Societatea nu va mai permite prelucrarea datelor dumneavoastră și va lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea oricăror înregistrări cu datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apărarea de către Societate a unui drept al dumneavoastră sau al altei persoane în justiție, până la finalul perioadei de retenție relevante sau până la soluționarea respectivelor acțiuni în instanță. Cu excepția cazului în care ne solicitați în mod expres să stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe termen mai lung sau a cazului în care datele cu caracter personal sunt necesare pentru apărarea unui eventual drept în justiție fără perioadă de păstrare, formularele vor fi distruse și datele cu caracter personal vor fi șterse în termen de maximum 30 ani de la data la care au fost colectate.

Drepturile participantului. Sub rezerva anumitor condiții legale, aveți următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de acces și dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le deținem; dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal incorecte; dreptul la ștergerea datelor; dreptul la restricționarea utilizării de către Societate a datelor dumneavoastră cu caracter personal, în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați inexactitatea datelor dvs. personale, pentru o perioadă care ne permite să verificăm o astfel de exactitate); dreptul la portabilitate, care vă permite să primiți datele personale referitoare la dumneavoastră pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat sau să transmiteți aceste date altui operator; dreptul de a obiecta, care vă permite să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dvs. personale în condițiile și limitele stabilite de lege. Societatea va asigura exercițiul tuturor drepturilor dumneavoastră și de aceea, dacă doriți să procedați în sensul celor de mai sus, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa dpo@antenagroup.ro sau o notificare scrisă la adresa sediului social.

Este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea comunicându-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligațiile de securitate pe care le avem și a împiedica divulgarea neautorizată a datelor. Soceitatea va lua în considerare orice solicitări sau plângeri primite din partea dumneavoastră și vă vom transmite un răspuns imediat ce va fi posibil, însă nu mai târziu de 1 (una) lună de la primirea cererii. De asemenea, aveți dreptul de a adresa o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, București.


Organizator,
ANTENA TV GROUP S.A.

George Cristian Ureche
Director General

Luminita Stoian
Director Economic

În articolul

Înscrie-te la concursul Happy „Clipa de poveste” și ia-ți premiul! Biciclete și televizoare 4K, pentru happy-telespectatori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x