• MARTI, 10 IANUARIE 2017

  SCANDAL de proporții! Donald Trump, atac dur la Meryl Streep: "Ea este o servitoare ... "

   hepta.ro

  Donald Trump a ripostat dur şi fără eleganţă la criticile pe care i le-a adresat Meryl Streep, în discursul de mulţumire pentru premiul special acordat la Gala Globurilor de Aur.

  Președintele ales al SUA, Donald Trump, a reacționat luni la discursul deosebit de ramarcat al lui Meryl Streep, rostit duminică seara la gala Globurilor de Aur, în care actrița a revenit la ceea ce ea a numit ironic ''performanța anului'': imitarea batjocoritoare, în timpul unei întâlniri publice în noiembrie 2015, de către Trump a unui jurnalist de la New York Times, care suferă de boli articulare ce-i limitează mișcările brațelor, scrie Huffington Post.

  Potrivit revistei People, imediat după discursul acid al lui Meryl Streep, președintele ales Donald Trump a declarat într-o primă reacție telefonic pentru New York Times că nu a văzut în direct discursul lui Meryl Streep, însă ''nu este surprins de atacul oamenilor filmului liberal'', pentru că actrița este o persoană care o susține pe Hillary Clinton.

  Apoi, Trump a comentat subiectul pe Twitter, mijlocul său de comunicare favorit. ''Meryl Streep, care este una dintre cele mai supraapreciate actrițe de la Hollywood, nu mă cunoaște însă m-a atacat seara trecută la Globurile de Aur.

  Ea este o servitoare a lui Hillary care a pierdut enorm'', a scris Trump, făcând referire la sprijinul actriței pentru candidata democrată la alegerile prezidențiale din SUA.

  ''Pentru a o 100-a oară, nu am parodiat un reporter invalid (niciodată nu aș face așa ceva), ci doar am arătat cum se ''înjosește' când a schimbat complet o știre veche de 16 ani doar ca să mă pună într-o lumină negativă'', a mai scris Trump pe Twitter.

  Aflate încă sub șocul alegerii lui Donald Trump, numeroase vedete de la Hollywood, cu Meryl Streep în frunte, au profitat de gala premiilor Golden Globes pentru a-și afișa ostilitatea față de noul președinte american.

  Actrița de 67 de ani, câștigătoarea a trei premii Oscar, nu a menționat numele lui Trump, însă a afirmat că interpretarea cea mai dureroasă din 2016 a venit când "persoana care vrea să stea pe cel mai respectat loc din țara noastră a imitat un reporter cu dizabilități".

  "Mi s-a rupt inima când am văzut acest lucru și încă nu pot să-mi scot acest lucru din cap pentru că nu a fost într-un film. A fost în viața reală", a spus Meryl Streep în discursul de acceptare a distincției Cecil B DeMille Lifetime Achievement Award.

  "Acest instinct de a umili, când se manifestă la cineva din platforma publică... acordă într-un fel permisiune" celorlalți să se comporte la fel, a mai spus actrița. "Lipsa de respect atrage lipsă de respect, violența incită la violență. Când cei puternicei își folosesc poziția pentru a-i intimida pe alții, pierdem cu toții", a adăugat Meryl Streep.

  COMENTARII

  Emoționantă declarație de dragoste pentru Antonia, din partea... unei femei

  acum 1 zile

  Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi.

  Liviu Vârciu, certat pentru că l-a jignit pe Nea Marin

  acum 1 zile

  Glumet din fire, Varciu a spus despre nea Marin ca este nebun, insa nu toti au gustat gluma lui.

  Rică Răducanu, surprins în compania unei foste concurente de la ”Insula Iubirii”

  acum 1 zile

  Rica Raducanu si Alexandra, de la Insula iubirii, nu se mai feresc.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro