SURPRIZĂ DE PROPORȚII pentru Delia, la X Factor! Momente de RĂSFĂȚ pentru frumoasa jurată

Publicat pe 13.10.2016 la 14:03 Actualizat pe 13.10.2016 la 15:16

Un concurent cântă și îi face masaj Deliei la „X Factor”!

Un concurent cântă și îi face masaj Deliei la „X Factor”! De asta are parte frumoasa artistă, în cadrul show-ului de la Antena 1, momentul urmând a fi difuzat vineri seara, de la ora 20.30.

Surprizele pentru jurați nu se opresc niciodată la audițiile „X Factor”. Aflați în căutarea celor mai buni concurenți cu care să își formeze grupele, jurații au parte și de momente la care nu se așteaptă. Este și cazul lui Marius, un concurent care vinerea aceasta se prezintă în fața juraților ca fiind kinetoterapeut, dar îndrăgostit de muzică.

Emoționat din cale afară, acesta va accepta provocarea de a-i face masaj Deliei în timp ce cântă: „Ai contracturi, Delia”, va concluziona acesta, recunoscând, spre uimirea celor patru jurați, că este primul majas pe care îl face. „Ce fel de kinetoterapeut este dacă nu a mai făcut masaje?”, se întreabă Delia, de-a dreptul năucită de acest moment. Cum va fi numărul pregătit de Marius și, mai ales, cum va suna acesta și cum va fi votat de jurați, telespectatorii Antena 1 vor afla vinerea aceasta de la 20.30. la „X Factor”.


În aceeași ediție, o concurentă îl va face pe Horia Brenciu să o întrebe imediat după încheierea melodiei interpretate dacă nu vrea să colaboreze cu el – „Nu vrei să cânți cu orchestra mea?, o va întreba acesta – în vreme ce o alta îl va impresiona teribil pe solistul de la Carla’s Dreams – „De trei ori mi s-a făcut pielea de găină.

Au fost trei momente care chiar nu mă așteptam să fie așa de bune”, i-a spus acesta. Vineri seara scena „X Factor” va primi tineri dornici de afirmare, unii dintre ei curajoși și care mărturisesc că se văd deja în finală.

O trupă din Chișinău, doi băieți și o fată, care au ales să poarte haine pictate de ei, îl va face pe Răzvan Simion să se întrebe dacă cei din orașul acesta umblă toți pictați, făcând referire la juratul misterios de la Carla’s Dreams, în vreme ce Aldo, un tânăr aspirant la un loc în etapa următoare a show-ului le va mărturisi juraților că a avut ocazia să cânte într-un mic bar din Chicago alături de Bill Porter, trombonistul principal din orchestra lui Sinatra.

În articolul

SURPRIZĂ DE PROPORȚII pentru Delia, la X Factor! Momente de RĂSFĂȚ pentru frumoasa jurată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x