VIDEO! Oprah le-a facut cadou spectatorilor 275 de Volkswagen Beetle 2012

Publicat pe 24.11.2010 la 11:03 Actualizat pe 04.12.2010 la 16:36

Cunoscuta pentru generozitatea ei, zilele trecute, Oprah Winfrey s-a depasit pe ea insasi. 275 de fani ai emisunii celebrei moderatoare au beneficiat de cadoul la care nu indrazneau nici macar sa viseze. Au primit fiecare cate un autoturism. Si nu este vorba despre o masina oarecare. Ci despre o varianta imbunatatita, care nu a ajuns inca in magazine.

Surpriza vine dupa ce, la inceputul sezonului 25, Oprah le-a facut cadou tuturor celor 300 de spectatori din public o excursie de sapte zile in Australia. Prezentatoarea va merge ea insasi acolo. Toti pasagerii vor fi transportati cu un avion pilotat de cunoscutul actor John Travolta. Mai mult decat atat, o editie "The Oprah Winfrey Show" va fi filmata chiar intr-una din minunile lumii moderne, Casa Operei din Sydney.

"Lucrurile preferate ale lui Oprah" - obiecte pe care trebuie sa le ai!

Intr-o editie speciala a emisiunii, care a devenit o traditie in preajma sarbatorii Craciunului, intitulata "Lucrurile preferate ale lui Oprah", in fiecare an, prezentatoarea dezvaluie care sunt lucrurile care ii plac cel mai mult pe lume. De la cosmetice la electronice, genti sau incaltaminte, publicul afla ce mananca, ce marci de haine poarta sau ce masini conduce Oprah.

In acest an, fiind ultima editie "Lucrurile preferate ale lui Oprah", celebra moderatoare a decis sa le faca un cadou mai mult decat spectaculos spectatorilor sai. Toti cei 275 de oameni sunt oameni care au fie eroi care au aparut in trecut in emisiune, fie telespectatori pasionati de show.

VIDEO! Cheile de la 275 de masini Volkswagen Beetle 2012, oferite in direct

Dupa ce a dezvaluit faptul ca iubeste sa conduca un Volkswagen Beetle, pe care l-a adus pe scena pentru a-l araata publicului, Oprah le-a spus acestora: "Am incercat sa va fac cadou tuturor cate o masina. Am vorbit cu cei de la Volkswagen, si mi-au spus ca nu se poate. Am incercat, serios. Mi-au spus ca nu au cum sa daruiasca 275 de Volkswagen Beetle... dar pot face ceva mai bine! De aceea, fiecare din voi primeste cate un Volkswagen Beetle 2012, un model nou nout care nu a fost lansat inca!".

Deoarece noul Beetle, cu un design complet refacut, nu va fi aratat publicului decat in mai 2011, spectatorii au reusit sa vada doar silueta masinii pe care o vor conduce. Toti posesorii de Volkswagen si-au primit cheile chiar in direct.

Citeste si Oprah le-a facut cadou spectatorilor sai o vacanta gratuita in Australia

Urmareste cel mai nou sezon din Oprah de luni pana vineri, ora 23:00, pe Euforia TV!

În articolul

VIDEO! Oprah le-a facut cadou spectatorilor 275 de Volkswagen Beetle 2012

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x