• MIERCURI, 18 DECEMBRIE 2013

    Ciorbă de sfeclă roșie

    Ciorbă de sfeclă roșie  

    Ingrediente:
    300 g costiță afumată
    1 ceapă
    1 țelină
    1 sfeclă roșie
    1 varză albă
    1 legătură leuștean
    1 l borș

    Mod de preparare:
    Costița se pune la fiert în 3 litri de apă cu sare.
    Țelina, sfecla și varza, se spală și se toacă mărunt.
    Se mai lasă la foc o jumătate de oră.
    Se adaugă borșul și leușteanul.
     

    COMENTARII

    Cum îți convingi copilul să mănânce tot din farfurie. Cele mai simpatice decorațiuni comestibile

    acum 16 zile

    Cel mic refuza sa manance fructe si legume? Pune in aplicare aceste trucuri, iar el nu va mai refuza niciodata ceea ce ii pui in farfurie.

    Cum poți tăia ceapa fără să-ți mai miroasă mâinile de la ea? Indiciu: ai nevoie de un... pieptăn

    acum 33 zile

    Cand tai ceapa, nu doar ca iti dau lacrimile, dar ti se impregneaza si mirosul acesteia pe degete.

    Cum se alege carnea de miel? Iată la ce anume trebuie să fii atent pentru a te asigura că aceasta este PROASPĂTĂ

    acum 43 zile

    Atunci cand cumparati carne de miel trebuie sa fiti atenti la cateva detalii.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro