• MIERCURI, 18 DECEMBRIE 2013

    Ciorbă de sfeclă roșie

    Ciorbă de sfeclă roșie  

    Ingrediente:
    300 g costiță afumată
    1 ceapă
    1 țelină
    1 sfeclă roșie
    1 varză albă
    1 legătură leuștean
    1 l borș

    Mod de preparare:
    Costița se pune la fiert în 3 litri de apă cu sare.
    Țelina, sfecla și varza, se spală și se toacă mărunt.
    Se mai lasă la foc o jumătate de oră.
    Se adaugă borșul și leușteanul.
     

    COMENTARII

    Cinci lucruri neștiute despre SALATA DE BOEUF

    acum 7 ore

    Unul dintre preparatele nelipsite de pe mesele romanilor in perioada Sarbatorilor este salata de boeuf. Insa, inainte, acesta era considerat un fel de mancare de… lux.

    Postul Crăciunului: gustări delicioase pe care le poți consuma în această perioadă

    acum 13 zile

    Iata 4 retete pentru gustari delicioase de post: baton de cereale, cacao cu lapte vegetal, budinca de post, crochete de cartofi

    SPECIALIŞTII avertizează: "CARNEA DE ŞOBOLAN e mai bună decât cea de la abatoare!"

    acum 14 zile

    Specialistii trag un semnal de alarma in privinta alimentelor pe care le consumam.

    Mâncarea gătită, întotdeauna o alegere bună! Ce trebuie să conțină meniul bebelușului tau

    acum 19 zile

    Diversificarea alimentatiei copilului nu mai este demult o provocare. Mamicile experimentate vin in ajutorul celor care abia incep sa introduca ingrediente noi in alimentatia copilului lor, cu o serie de retete gustoase si sanatoase.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Neatza cu Razvan si Dani


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro
    Ți-a plăcut ce ai citit?
    Hai să păstrăm legătura!
    Abonează-te la newsletterul happy!
    trimite