• MIERCURI, 18 DECEMBRIE 2013

    Ciorbă de sfeclă roșie

    Ciorbă de sfeclă roșie  

    Ingrediente:
    300 g costiță afumată
    1 ceapă
    1 țelină
    1 sfeclă roșie
    1 varză albă
    1 legătură leuștean
    1 l borș

    Mod de preparare:
    Costița se pune la fiert în 3 litri de apă cu sare.
    Țelina, sfecla și varza, se spală și se toacă mărunt.
    Se mai lasă la foc o jumătate de oră.
    Se adaugă borșul și leușteanul.
     

    COMENTARII

    Cum să faci magie în bucătărie. Top 5 aparate practice care nu ar trebui să lipsească dintr-o bucătărie modernă

    acum 6 zile

    Ca să găsești aparatele potrivite pe care le poți folosi zilnic, ți-am pregătit mai jos o listă pentru inspirație. Uite care sunt recomandările noastre.

    Sfaturi practice despre cum poți să prepari o cină italienească tradițională

    acum 57 zile

    Deși rețetele sunt de multe ori adaptate în funcție de ingredientele pe care obișnuim noi să le consumăm, o mâncare italienească autentică este simplă, iar ingredientele sunt atent porționate și proaspete.

    Secretele unei mese de Crăciun perfecte. Cum faci cele mai bune sarmale

    acum 198 zile

    Îți vom dezvălui secretele din spatele celor mai bune sarmale.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    PoveștiCOOL
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »