Friptură de porc în aluat

Publicat pe 30.12.2013 la 22:01

Ingrediente:
100 g unt
750 g aluat franțuzesc
2 kg carne de porc
1 os cu măduvă
1 ou
2 morcovi
1 ceapă
2 foi dafin
cimbru
sare
piper

Mod de preparare:
Carnea se sărează și se piperează, apoi se pune la fiert cu ceapa, morcovii, cimbrul, foile de dafin, untul, 2 pahare mari cu apă și osul cu măduvă.
După ce s-a fiert se lasă să se răcească.
Aluatul se întinde în foaie subțire, se pune bucata de carne și se împachetează.
Totul se bagă la cuptor 15-20 de minute, până când totul este rumenit.

În articolul

Friptură de porc în aluat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x