Pana de somn cu usturoi

Publicat pe 08.10.2013 la 12:46

Ingrediente:

  • 1,5 kg somn
  • 30 g morcovi
  • 30 g ceapa
  • piper boabe
  • 1 foaie de dafin
  • 30 ml otet de mere
  • 50 g ulei
  • 20 g usturoi
  • 1 legatura patrunjel, tocat fin
  • sare

Mod de preparare:

Somnul, curatat, spalat si portionat se sareaza.
Separat, ceapa si morcovii taiati felii se fierb intr-un litru de apa, apoi se adauga piperul, dafinul si se mai fierb un sfert de ora.
Se adauga carnea de peste si se fierbe in jur de 20 de minute.
Dupa fierbere se adauga otetul si uleiul si se mai lasa sa dea cateva clocote.
Pana de somn se consuma cu o parte din zeama in care a fiert si verdeata deasupra, alaturi de usturoiul pisat si amestecat cu zeama in care a fiert pestele.

În articolul

Pana de somn cu usturoi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x