• DUMINICA, 18 IUNIE 2017

    Rețetă de clătite delicioase de la Doinița Oancea. Învață de la actrița din iSerialul “Când mama nu-i acasă" să pregătești un desert de nota 10!

    Doinița Oancea, pe care o veți putea vedea în curând în cel de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă", produs de Ruxandra Ion, le-a oferit fanilor o rețetă delicioasă de clătite. 

    Dacă ai pofta de ceva dulce, Doinița Oancea îți sare în ajutor! Pe site-ul ei, actrița pe care o veți putea vedea, în această vară, în cel de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă", le-a oferit internauților ponturi pentru un preparat delicios. 

    Doinița a împărtățit cu fanii săi rețeta sa de clătite, oferindu-le mai multe modalități de servire.

    Ingrediente:
    – 2 căni de făină ( aprox 400 gr)
    – 500 ml lapte
    – 4 ouă
    – 5 linguri ulei
    – 1 plic praf de copt ( echivalent a 2,3 lingurițe rase)
    – jumătate de linguriță rasă de bicarbonat de sodiu
    – un vârf de sare
    – zahăr( eu am pus 3 linguri ca sa nu iasa dulci, voi puteti pune dublu)

    Vezi aici modul de preparare!


    Sezonul 2 al iSerialului "Când mama nu-i acasă" va fi difuzat exclusiv online și va continua acțiunea primului sezon.

    Cei care nu au văzut sau vor să revadă primul sezon din iSerialul care a cucerit publicul din România “Când mama nu-i acasă", pot viziona cele 16 mini episoade pe canalul de Youtube Happy Channel.

    iSerialul "Când mama nu-i acasă", lansat în această primăvară la Happy Channel, este produs de Ruxandra Ion, regia îi aparține lui Radu Grigore, iar scenariul este semnat de Simona Macovei.

    COMENTARII

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Latest Happy News


    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »