Ceapă umplută

Publicat pe 08.05.2014 la 16:24 Actualizat pe 08.05.2014 la 16:34

O rețetă interesantă.

Cepele se curăță, se spală, se opăresc în apă fierbinte cu sare și frunze de dafin 10 minute. Se scot, se scurg, se lasă la răcit, apoi li se scoate miezul care se toacă, se amestecă cu carnea de vită, cimbru, verdeață, sare și piper. Se călește, se lasă să se răcească. Se adaugă ouăle și cașcavalul ras.

Cepele se umplu cu această compoziție, se pun într-o tavă, se stropesc cu ulei și se presară cu cașcaval. Se dau la cuptor 20 de minute, la foc mediu.

Se servește cu smântână sau iaurt.

În articolul

Ceapă umplută

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Mykonos" de Spania impune programe de vizită în oraş. Localnicii sunt exasperaţi de turiştii care "intră în case, iau lucruri şi se caţără pe balcoane"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Ce s-a ales şi din ce face bani fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu. Informaţii rare despre Maria
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu, imagine emoționantă cu burtica de gravidă! Va deveni mamă pentru a doua oară / FOTO
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x