Chiftele grecești

Publicat pe 18.03.2014 la 10:55 Actualizat pe 18.03.2014 la 11:33

Pâinea se înmoaie în vin, apoi se stoarce.

Se amestecă carnea cu pâinea, usturoiul și se condimentează.

Amestecul se lasă la rece timp de o oră. Apoi se formează chifteluțe lunguiețe. Se trec prin făină și se prăjesc în ulei sau se bagă în tavă la cuptor pe hârtie de pergament.

Pentru sos, cepele se toacă fin, se călesc, se adaugă roșiile decojite și date pe răzătoare. Se condimentează.

Se pune sosul peste chiftele și se țin pe foc mic cinci minute.

În articolul

Chiftele grecești

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 10 mai 2024. Scorpionii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Părinţii tinerilor ucişi de Vlad Pascu au răbufnit după o întrebare a judecătoarei. "Chiar nu ştiţi nimic?!"
a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
HelloTaste.ro
Budincă de orez cu mere caramelizate. Desert cu gust de copilărie
Catine
3 zodii au noroc în dragoste săptămâna aceasta. Luna Nouă în Taur le aduce relații romantice
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Cristi Tănase, lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, fără doi dinţi. Nu îşi poate vedea nici propria fiică
MediCOOL
Câtă sare poți consuma pe zi și cum să reduci cantitatea
Spynews
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
DeParinti
Cum să previi răul de mașină la copii: de ce apare și cum poate fi combătut
MediCOOL
Semne care pot indica boli pulmonare. Cum poți evalua sănătatea plămânilor
HelloTaste
Prăjitură cu ananas și pudră Matcha, delicioasă și spectaculoasă
x