Cordon bleu

Publicat pe 13.01.2014 la 12:25 Actualizat pe 13.01.2014 la 12:42

Cordon bleu

PRĂJIRE 20 min
Pentru servire la masă: verdeață.


1. Se bat bine fileurile de piept de pui.
2. Se pune sare, piper.
3. Se așază peste fiecare file o felie de șuncă și o felie de cașcaval.
4. Se pliază fiecare file.
5. Se bat ouăle.
6. Rulourile se dau prin făină, apoi prin amestecul de ouă bătute, apoi prin pesmet.
7. Se pune ulei în vasul de gătit.
8. Se pune vasul de gătit în multicooker și se setează modul «PRĂJIRE» la aparatul Multicooker, pentru 20 de minute.
9. Peste 5 minute, după ce s-a încins uleiul, se pun rulourile la prăjit.
10. Se prăjesc câte 7 minute pe fiecare parte.
11. Se scot șnițelele din vasul de gătit.
12. Se repetă pentru obținerea mai multor porții.
13. Cordon bleu-urile se servesc cu verdeață.

În articolul

Cordon bleu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x