Flancuri picante

Publicat pe 20.05.2014 la 09:48

În general flancurile se prepară cu fructe, fiind un produs de patiserie pe bază de foietaj, cremă de vanilie și fructe. De data aceasta schimbăm totul cu ceva picant

Aluatul de unge cu ou să se presară semințe de susan și chimen deasupra. Umplutura va fi compusă din mai multe brânzeturi amestecate cu smântână pentru un conținut mai cremos, la care adăugăm și ceapă verde.

După ce aluatul este copt, flancul va fi umplut cu această compoziție și decorat cu roșii și castraveți.

Totul se servește cu salată verde.

În articolul

Flancuri picante

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 mai 2024. Taurii sunt sfătuiți să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Fenomen spectaculos şi extrem de rar la Arad: Cerul s-a colorat cu fulgere roz
a1.ro
Când își plănuiesc Selly și Smaranda să devină părinți. Vlogger-ul a vorbit deschis despre acest subiect!
HelloTaste.ro
Tartă cu afine și lămâie, cel mai delicios desert pentru micul dejun
Catine
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
useit.ro
Waze introduce o funcție mult așteptată. Ce vor putea face șoferii de acum
as.ro
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe „Insula Miliardarilor”, a apărut pe stradă fără sutien!
MediCOOL
Obiceiuri pentru sănătatea sistemului digestiv. De ce îți pot îmbunătăți digestia
Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
DeParinti
Copilul se învinețește des. Când trebuie să te îngrijoreze echimozele
MediCOOL
Cele mai bune surse de colagen. Cum îți pot sprijini organismul
HelloTaste
Cât timp se fierb cartofii pentru salata de boeuf. Trucuri utile în bucătărie
x