Inele de ceapă

Publicat pe 15.03.2014 la 15:40 Actualizat pe 15.03.2014 la 15:49

Cepele se curată, se spală, se opăresc în apă cu sare.
După ce s-au răcit se taie inele, se dau prin făină, ou bătut cu sare şi pesmet. Se prăjesc în ulei încins.
La final se presară cu parmezan ras.

În articolul

Inele de ceapă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 mai 2024. Săgetătorii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi calcula când ieşi la pensie. Vârsta de pensionare se va modifica în funcţie de speranţa de viaţă a populaţiei
a1.ro
Când își plănuiesc Selly și Smaranda să devină părinți. Vlogger-ul a vorbit deschis despre acest subiect!
HelloTaste.ro
5 rețete cu linte. Cea mai bună sursă de proteine vegetale
Catine
Căpșunată sau lichior de căpșuni. Băutură de casă foarte aromată
useit.ro
Scarlett Johansson a fost „șocată” și „furioasă” după ce ChatGPT ar fi folosit o voce similară cu a ei
as.ro
Decizia lui Irinel Columbeanu după ce fiica lui, Irina, l-a chemat să locuiască în Statele Unite!
MediCOOL
Riscurile consumului excesiv de ceai verde. De ce se recomandă în cantități moderate
Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
DeParinti
Anca Sultan a vorbit despre refacerea fizică și emoțională după naștere la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi
MediCOOL
Cele mai bune alimente pentru a combate deshidratarea. Cât de eficient este conținutul lor nutritiv
HelloTaste
5 condimente pentru mâncare indiană pe care trebuie să le ai în bucătărie
x