Pâine graham

Publicat pe 26.02.2014 la 16:10 Actualizat pe 26.02.2014 la 16:41

Pâine graham

Din făină și frojdie înmuiată în apă se prepară o maia. Se lasă la dospit două ore.

Când a dospit se pune făina de graham și restul de apă călduță cu sare.

Aluatul se frământă și se lasă la dospit 40 de minute. Apoi se împarte în patru, se așază în tava de aragaz, se pun deasupra semințe și se mai lasă la dospit încă 25 de minute.

Se coc 25-30 de minute.

În articolul

Pâine graham

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
MediCOOL
Condimente pentru sănătatea ficatului. Cum îți pot proteja acest organ vital
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Nutrienți esențiali pentru sănătatea creierului. Efectele pozitive asupra minții
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x