Paste ditalini

Publicat pe 19.01.2014 la 11:54 Actualizat pe 19.01.2014 la 12:04

Paste ditalini

Se toacă legumele, se pune uleiul într-o cratiţă sau într-un wok, se adăugă legumele şi condimentele şi se călesc 5-10 minute.
Pasta de tomate se amestecă cu apă şi se toarnă peste legume. Se mai fierb 5-8 minute.
Năutul se fierbe în două căni de apă 15 minute, se scurge, se pune în blender.
Paştele se fierb cu sare şi se scurg.
Pasta de naut se amestecă cu legumele, apoi amestecul se pune peste paste.
Restul de ulei se încinge, se adăugă ceilalţi patru căţei de usturoi, rozmarinul tocat şi se lasa să fiarbă un minut.
Paştele se stropesc cu culeiul astfell aromatizat.

În articolul

Paste ditalini

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x