Rasol de vită în sos de muștar

Publicat pe 06.05.2014 la 12:21 Actualizat pe 06.05.2014 la 12:47

Atunci când ai carne de vită și nu știi ce rețetă să prepari...

Într-un litru de apă se pun boabele de piper, foile de dafin și se fierb până dau în clocot.

Se adaugă carnea care se fierbe două ore.

Separat, se fierb legumele cu apă și sare 10 minute, se trec prin apă rece și se scurg. Apoi se călesc cinci minute în unt. Se pun pe farfurie. Carnea se pune deasupra.

Se prepară un sos din muștar, vin alb, suc de lămâie. Cu acesta se stropesc legumele și carnea. Se pun deasupra tijele de țellină tocate.

În articolul

Rasol de vită în sos de muștar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tot mai multe incidente cu avioanele Boeing. Expert, despre cât de sigure sunt aeronavele 737 MAX cumpărate de TAROM
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x