Şniţel cu champignon a la creme

Publicat pe 11.04.2014 la 11:50

Carnea se bate cu ciocanul pentru a se frăgezi și se dă prin făină, ou și pesmet pentru a realiza șnițelul. Pentru garnitură se taie ciupercile în patru și se pun într-o tigaie cu puțin ulei de măsline până se rumenesc. Se adaugă vinul alb și se lasă în tigaie până ce se evaporă din cantitatea de sos după care se adaugă smântâna, brânza topită și Brie.Se pot adăuga și usturoi, ceapă verde, rozmarin și mentă în funcție de gust.

Vezi aici video-ul preparatului

În articolul

Şniţel cu champignon a la creme

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România: „Aveam nevoie de un şoc!”
MediCOOL
Condimente pentru sănătatea ficatului. Cum îți pot proteja acest organ vital
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Nutrienți esențiali pentru sănătatea creierului. Efectele pozitive asupra minții
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x