Terină de brânză cu somon

Publicat pe 13.03.2014 la 14:10 Actualizat pe 13.03.2014 la 14:40

Brănzeturile ținute la temperatura camerei se amestecă.

Gelatina se dizolvă în vin și se ține 15 minute la bain marie. Apoi se pune în brânzeturi, se adaugă laptele, mărarul și salvia.

Într-o formă se pune folie alimentară, se tapetează cu felii de somon, se adaugă jumătate din cantitatea de brânză, morcovii fierți și tăiață fâșii, apoi cealaltă cantitate de brânză, iar deasupra somonul rămas.

Se împachetează cu folia și se ține la rece 24 de ore.

În articolul

Terină de brânză cu somon

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 21 mai - 17 iunie 2024. Urmează temperaturi de 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo extreme
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide
Catine
Semnificația numelui Elena. Mesajul special pe care îl ascunde
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
MediCOOL
Plante medicinale pentru sănătatea creierului. De ce pot îmbunătăți funcțiile cognitive
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Terci cu banane și căpșuni. Un mic dejun potrivit pentru orice copil
MediCOOL
Simptomele de menopauză: când începe tranziția și cum se manifestă
HelloTaste
Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere
x