Rosii umplute cu ficatei

Publicat pe 19.09.2013 la 13:51

Ingrediente:

  • 6 rosii rotunde
  • 1 kg ficatei
  • 3 oua
  • 2 cepe rase
  • sare
  • piper
  • verveata tocata
  • 200 g cascaval
  • 3 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Ficateii se spala, se curata de pielite si se fierb in apa cu sare.

Dupa ce s-au racit, se toaca marunt si se amesteca cu ceapa rasa, oua, verdeata tocata, sare si piper.

Cu pasta obtinuta se umplu rosiile scobite de miez.

Pe fiecare rosie se pune cate o bucata subtire de cascaval.

Rosiile se pun intr-o tava, se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor o ora, o ora si jumatate.

În articolul

Rosii umplute cu ficatei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x