Ruladă sărată

Publicat pe 30.12.2013 la 22:18

Ingrediente:
100 g unt
80 g făină
½ l lapte
4 ouă

Pentru umplutură:
brânză, cașcaval, carne

Mod de preparare:
Se încinge untul, se pune făina și se amestecă bine ca să nu se rumenească.
Se pune laptele rece și se amestecă până dispar cocoloașele.
Se lasă să se răcească, apoi se adaugă cel 4 ouă separate, întâi gălbenușurile, apoi albușurile bătute spună.
Se unge și se tapetează o tavă, se pune aluatul și se bagă la cuptor 30 de minte la 180v de grade Celsius.
Când e gata, se scoate pe un șervet curat, umezit cu apă și stors. Se pune imediat umplutura preferată: brânză, cașcaval, spanac, carne etc.
Se rulează, apoi se mai bagă 10-15 minute la cuptor.

În articolul

Ruladă sărată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x