Varză a la Cluj

Publicat pe 10.12.2013 la 13:39

Varză a la Cluj

Ingrediente:

  • 750 g carne de porc
  • 1-2 cepe
  • 100 g orez
  • 250 smântână
  • 1 varză murată
  • 2 linguri untură sau ulei

Mod de preparare:
Ceapa se toacă mărunt și se călește în ulei, se adaugă carnea ce se călește și ea, amestecând ca să nu se prindă.
Varza se toacă fideluță și se călește separate cu o lingură de ulei. Se poate adăuga puțină apă ca să nu se prindă.
Orezul se fierbe separat.
Când toate sunt gata, se ia o cratiță, se pune puțin ulei și se pun în straturi varza, carnea tocată și orezul. Totul se repetă până când ingredientele se termină.
Se bagă la cuptor 15-20 de minute.
La servire se pune deasupra smântână.

În articolul

Varză a la Cluj

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
MediCOOL
Condimente pentru sănătatea ficatului. Cum îți pot proteja acest organ vital
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Nutrienți esențiali pentru sănătatea creierului. Efectele pozitive asupra minții
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x