• VINERI, 29 IUNIE 2018

  A jucat cu Steven Seagal, iar duminică vine la ”CineCOOL”. EL este Sergiu Costache

   Duminică, 1 iulie, Irina Margareta Nistor îl are ca invitat la ”CineCOOL” pe actorul Sergiu Costache. De la ora 15.30, îi veți afla povestea actorului care a împărțit același platou de filmare cu Steven Seagal, la filmarea peliculei ”Condamnat la iertare”.

  Deși provine dintr-o familie de muzicieni, Sergiu Costache a ales actoria:

  Provenind dintr-o familie de muzicieni, ai mei fiind interpreți de muzică populară, am fost atras de muzică. Am cochetat cumva cu muzica. Am făcut pian, vioară și clarinet, dar nu a fost să fie, eram cu fotbalul în acea perioadă. Pot spune că în ADN mi-a rămas ceva din ce înseamnă muzică”, a mărturisit Sergiu Costache la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  La ”CineCOOL”, actorul a mărturisit și care este motivul pentru care mama lui nu a dorit să vină să îl vadă în spectacole:

  Părinții mei nu au venit niciodată să mă vadă la spectacol. Mama a zis: «Dacă vin să te văd, plâng! Și e posibil să-mi scadă tensiunea și să leșin»”. 

  Care este povestea de viață a actorului Sergiu Costache aflați duminică, 1 iulie, de la ora 15.30, la ”CineCOOL”, numai la postul Happy Channel.

  COMENTARII

  Astăzi, la “CulTOUR”, ediție specială despre pianista Mihaela Ursuleasa: “Putea face orice. Era un miracol viu”

  acum 10 ore

   Ediția “CulTOUR”, pe care Happy Channel o va difuza miercuri (19 septembrie), de la ora 17.30, aduce în fața publicului povestea uneia dintre cele mai talentate artiste autohtone, Mihaela Ursuleasa. Telespectatorii vor putea astfel să descopere mai multe lucruri despre...

  La ”CulTOUR”, despre pasiunile Reginei Maria: pictura, costumul popular românesc, scrisul și grădinile cu flori

  acum 16 ore

  La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30, putem afla care au fost hobby-urile celei mai iubite Regine a țării noastre. Istoricul Macrina Oproiu vorbește despre pasiunile Reginei.

  Medeea Marinescu, actrița din "Maria, Mirabela": ”Noi jucam la cadru cu niște animăluțe din plastilină”

  acum 1 zile

   Medeea Marinescu, actrița care a fost una dintre protagonistele din celebrul film "Maria, Mirabela", a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, câteva lucruri din culisele realizării acestei pelicule în care actorii au ca parteneri...

  „Regina Maria a fost unul dintre cei mai importanți oameni politici ai României”, spune Constantin Bălăceanu Stolnici la „CulTOUR”

  acum 1 zile

  Apreciatul academician Constantin Bălăceanu Stolnici, istoricul Macrina Oproiu, criticul de film Irina Margareta Nistor sunt cei care ne spun povestea vieții celei mai iubite dintre reginele României la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

  Irina Margareta Nistor a mărturisit la ”CulTOUR” că voia să se facă... poștaș sau florăreasă

  acum 2 zile

  La emisiunea ”CulTOUR”, vă prezentăm portretul Irinei Margareta Nistor. 61 de întrebări pentru apreciatul critic de film.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »