"Capcanele dietelor". Despre adevărul din spatele kilogramelor în plus

Publicat pe 25.09.2018 la 15:49 Actualizat pe 25.09.2018 la 15:49

Despre cartea ”Capcanele dietelor”, despre cum putem adopta un stil de viață ce ne va permite să nu pierdem ”lupta” cu kilogramele, în clipul de mai jos.

Înfometare? Diete drastice? Care este varianta optimă pentru a pierde în greutate? Răspunsurile le primiți la emisiunea „CulTOUR”. Medicul nutriționist Laura Ene, autoarea cărții ”Capcanele dietelor”, vorbește despre slăbit, despre diete, despre ce e bine și ce nu la capitolul pierderea în greutate.

Îmi doresc să lansez curentul «anti-diete». Dietele funcționează exact atât cât le ținem. Eu sunt pentru un stil de viață sănătos. Orice refuz alimentar declanșează frustrare. Când toate alimnetele cu care s-au acumulat niște kilograme în plus sunt exact cele care ne plac. Ar trebui să învățăm să creăm un echilibru”, mărturisește Laura Ene la ”CulTOUR”, emisiune difuzată zilnic de postul Happy Channel de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Medicul Laura Ene susține că se poate pierde în greutate nu renunțând la ceea ce ne place. Ci trebuie să facem alegerile potrivite pentru corpul nostru.

Emoțiile ne influențează foarte mult. Nu suntem doar ceea ce mâncăm, ci și ceea ce gândim, despre cum facem managementul stresului. Eu propun un stil de viață, nu o dietă”.

Despre cartea ”Capcanele dietelor”, despre cum putem adopta un stil de viață ce ne va permite să nu pierdem ”lupta” cu kilogramele, în clipul de mai jos.

În articolul

"Capcanele dietelor". Despre adevărul din spatele kilogramelor în plus

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x