CulTour 2021: Toto Dumitrescu, interviu inedit pe platourile de filmare ale serialului "Adela". Cum se descrie actorul 

Publicat pe 19.04.2021 la 18:00 Actualizat pe 20.04.2021 la 16:58

Toto Dumitrescu a răspuns invitației și a acordat un interviu inedit pentru emisiunea Cultour. Acesta a impresionat prin sinceritatea cu care a ales să răspundă întrebărilor adresate chiar pe platoul de filmare ale serialului "Adela". 

Toto Dumitrescu, îmbrăcat într-un sacou de culoare neagră

Toto Dumitrescu s-a alăturat distribuţiei proiectului Adela, de la Antena 1, cel mai nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Antena 1

Toto Dumitrescu s-a alăturat distribuției serialului "Adela", difuzat de Antena 1, în fiecare joi, de la 20:30. Acesta interpretează personajul Floppy, un rol care îl provoacă să iasă din zona de confort.

Floppy a trăit într-un orfelinat, alături de Mihai și Călin. Prietenia pe care o leagă cu personajul Călin îl ajută să depășească o mulțime de situații limită în perioada pe care a petrecut-o în centrul de plasament. Momentul care îi schimbă viaţa este reîntâlnirea cu acesta, în timp ce spăla parbrize într-o intersecţie.

Toto Dumitrescu, interviu inedit pe platourile de filmare

Toto Dumitrescu spune despre el că este un profesionist, dornic mereu să învețe lucruri noi și să exceleze în proiectele în care este implicat.

Pasionat de sport, Toto a povestit că își începe dimineața cu o sesiune de meditație, care îl ajută să își vizualizeze corpul.

Acest ritual îl ajută și e extrem de benefic, motiv pentru care încearcă să fie consecvent.

"Fac asta dimineața pentru că dimineața ai cele mai puține gânduri, încă nu ai avut interacțiune cu nimeni, nu te-a perturbat nimic. Încerc să nu mă uit la telefon... de cele mai multe ori mă uit, dar strică cumva Feng Shui-ul. Telefonul e o foarte mare distragere", susține Toto Dumitrescu.

Surprinzător este modul în care se descrie actorul din "Adela". Provocat să se rezume la doar trei cuvinte, acesta a spus despre sine că este "autodistructiv, perseverent și tristuliu... depresiv".

Toto a povestit că îi place să se joace, să descopere personaje noi, părți ale sale noi și e curajos atunci când trebuie să iasă din zona de confort.

"Sunt multe lucruri care nu îmi plac la mine. Multe! Sunt autocritic și taxez la sânge", a mai dezvăluit actorul atunci când a fost întrebat ce nu îi place la el.

Influențat de atmosfera din casă și de spiritul de competiție al tatălui său, Toto Dumitrescu a recunoscut că, până la șase ani, și-a dorit să fie fotbalist.

Tânărul în vârstă de 23 ani a moștenit perseverența de la Ilie Dumitrescu, însă a preferat să își canalizeze energia în domeniul artistic.

Ce spune Toto Dumitrescu despre rolul său din "Adela"

Este un rol care, personal, mă pune într-o oarecare dificultate deoarece nu mi-a lipsit acoperișul sau căldura părintească atât de mult cum i-au lipsit personajului meu. Ca să pot ajunge să trăiesc mai profund ceea ce a trăit acest personaj, am dezvoltat ‘orfanul’ din mine prin empatia pe care am avut-o vorbind cu copiii orfani pe care i-am vizitat (în perioada sărbătorilor). În ceea ce privește proiectul în sine, sunt, în mod clar, entuziasmat, onorat și mișcat de faptul că fac parte dintr-un proiect de asemenea anvergură”, a declarat Toto Dumitrescu.

Sursa FOTO: Antena 1

În articolul

Toto Dumitrescu, interviu inedit pe platourile de filmare ale serialului "Adela". Cum se descrie actorul 

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x