Cultour 2022: Marian Râlea vorbește despre rolurile sale în cea de-a 60-a aniversare a Zilei Mondiale a Teatrului

Publicat pe 28.03.2022 la 10:30 Actualizat pe 28.03.2022 la 17:43

Marian Râlea vorbește despre rolurile sale în cea de-a 60-a aniversare a Zilei Mondiale a Teatrului. Cum și-a început cariera celebrul actor și ce spune despre generația tânără care aspiră la o astfel de meserie.

Marian Râlea poartă o cămașă roz pal și zâmbește

Marian Râlea vorbește despre rolurile sale

Facebook/Adela

La cea de-a 60-a aniversare a Zilei Mondiale a Teatrului, Marian Râlea vorbește la CulTour 2022 despre importanța acestei discipline în viața oamenilor. De asemenea, marele actor rememorează clipe minunate de pe marile scene pe care a urcat de-a lungul timpului.

Marian Râlea le oferă sfaturi tinerilor care aspiră la o astfel de meserie și privesc viitorul teatrului cu ochi admirativi.

Marian Râlea vorbește despre rolurile sale în cea de-a 60-a aniversare a Zilei Mondiale a Teatrului

Marian Râlea spune că a moștenit talentul actoricesc din partea mamei și niciodată nu s-ar vedea într-o altă ipostază practicând o altă meserie. De la actor de teatru, film și televiziune, vedeta a încercat mai multe ramuri ale aceleiași meserii.

“Teatrul e magie, un miracol care se întâmplă în fața spectatorilor. Învățătură subtilă, ceva în care crezi și în ceea ce ai vrea să participi. Îți dai seama că tu ești teatru, ca spectator. Transmite acea energie magică de care avem cu toții nevoie.”, a mărturisit Marian Râlea la CulTour 2022, într-un interviu cu Alexandra Gherman.

Marian Râlea despre teatrul ca fiind o formă de artă sublină, care transformă cuvântul în persoană și care reușește să dăruiască tuturor o stare de grație.

“Să sperăm că nu se va pierde așa cum s-a întâmplat, a fost în pericol să nu fie atât de important. Am reușit să jucăm în afara teatrului și a actorilor. Cei care au suferit cel mai mult au fost tinerii care făceau teatru independent. Vreau să le mulțumesc mult.”, a spus actorul. Cât despre generațiile actuale, Marian Râlea le descrie ca fiind foarte talentante.

Citește și: Cum putem cultiva puterea gândirii pozitive și a recunoștinței. Specialiștii ne vin în ajutor

“Sunt generații cu mare talent și cu o mare dorință de a face această meserie. Teatrul românesc este pe mâini bune.”, a declarat Marian Râlea. Marele actor spune că pentru meseria de actor este nevoie de talent, înțelegere și muncă continuă.

Marian Râlea, despre importanța teatrului în viețile oamenilor

Marian Râlea spune că teatrul este un întreg, un puzzle pe care trebuie să-l întregești pentru a putea continua viața.

“E un întreg, ca un puzzle. Dacă ai această șansă, atunci într-adevăr treuie să ai această unitate pe care trebuie s-o reprezinți. Noi am fost învățați că teatrul, apariția în public, nu este direcționată către ceva. Am fost învățați să jucăm în toate formele teatrale și pentru orice fel de public. Cred că este un întreg, la un moment dat putem vorbi despre un întreg.”, a spus acesta. Deși la momentul actual joacă în serialul “Adela”, Marian Râlea spune că nu se imaginează fără teatru, fără prezența pe scenă în fața spectatorilor pentru a le simți vibrația interioară.

Citește și: Cum pot ajunge femeile să aibă meserii acolo unde bărbații sunt majoritari. Care sunt criteriile

“Nu îmi imaginez viața fără teatru, am moștenit talentul de la mama, nu pot trăi fără teatru. Cred că stare mea o are orice actor trecut de vârstă, noi așa am fost crescuți și nu cred că putem trăi fără teatru, televiziune, ca actor nu poți trăi.”, au fost cuvintele marelui actor.

Marian Râlea îi invită pe tineri și adulți deopotrivă să descopere magia teatrului, cea care îi aduce întotdeauna mai aproape de cei care sunt pe scenă.

În articolul

Cultour 2022: Marian Râlea vorbește despre rolurile sale în cea de-a 60-a aniversare a Zilei Mondiale a Teatrului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
„A venit iepurașul!” Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x