CulTour 2022: Cum pot ajunge femeile să aibă meserii acolo unde bărbații sunt majoritari. Care sunt criteriile

Publicat pe 22.03.2022 la 09:48 Actualizat pe 22.03.2022 la 18:02

Cum pot ajunge femeile să aibă meserii acolo unde bărbații sunt majoritari. Care sunt criteriile și ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a-și urma visul.

Alina este îmbrăcată în uniformă, poartă mască și părul prins. Este blondă

Alina, instructor Brigada Anti-Tero

Happy Channel

Atunci când femeile își doresc să aibă meserii acolo unde bărbații sunt majoritari, trebuie să știe că anumite condiții sunt necesare pentru a-și îndeplini obiectivele. Alexandra Gherman a stat de vorbă cu Alina, Instructor în Brigada Anti-Tero, și a aflat câteva secrete din interior.

Cum pot excela femeile într-o lume dură, acolo unde motivația este mai mult decât necesară pentru a reuși.

Cum pot ajunge femeile să aibă meserii acolo unde bărbații sunt majoritari

Alina, instructor în Bridaga Anti-Tero, a stat de vorbă cu Alexandra Gherman pentru a descoperi care sunt secretele unei meserii de succes într-o lume a bărbaților. Aceasta mărturisește că atunci când îți dorești ceva cu adevărat se poate realiza dacă muncești îndeajuns de mult.

De asemenea, pentru a intra în Brigada Anti-Tero trebuie să fii pregătit atât fizic, cât și psihic. Sportivii aleg de obicei meserii care implică tot mai multă forță fizică. Alina, femeia care a decis să-și urmeze visul din copilărie, a practicat judo încă de la 6 ani și s-a dedicat cu totul acestui sport de performanță până la vârsta de 23 de ani.

Ulterior, după un accident suferit, a renunțat la tot ceea ce au însemnat vreodată turnee internaționale și s-a axat pe o carieră dură, acolo unde doar bărbații pot face față cu brio de cele mai multe ori. Aceasta spune că a fost inițial subofițer la SRI, urmând ca pe parcurs să-și îndeplinească toate visele pentru a ajunge într-un final instructor.

Alina mărturisește că de la vârsta de 14 ani a visat că poate excela într-un domeniu preponderent al bărbaților, însă nu știa pe atunci de SRI. Acum se antrenează constant pentru imobilizări, încătușări, spețe și pregătire fizică tactică.

“Sunt antrenor de judo și pedagogie, am avut trac la început, domină bărbații. Suntem foarte puține fete în brigadă. La început am crezut că n-o să fie feedback ok între băieți. Au fost ok, sunt foarte atenția la ce le predau.”, a declarat Alina, instructor în Brigada Anti-Tero. Aceasta mărturisește că este prima femeie instructor tactic.

Care sunt secretele unei meserii de succes, atunci când îți place ceea ce faci

Alina a fost prezentă în prima misiune în anul 2008. Pe atunci avea foarte multe emoții, însă treptat lucrurile s-au aranjat și totul a mers de la tine.

“Foarte multe emoții, în orice misiune ai emoții că nu știi ce te așteaptă, trebuie să fii atent, pregătit fizic și psihic. A fost greu la început, dar îți intri în ritm.”, a mărturisit aceasta. Cât despre timpul de pregătire, aceasta spune că uneori au parte și de săptămâni întregi de antrenament.

Alina nu este doar instructor în Brigada Anti-Tero, ci și mamă și soție. Cu toate că programul este unul instabil, aceasta reușește de fiecare dată să față față provocărilor. “Am doi copii, îmi este greu fiindcă avem un program instabil. Mi-era greu cu timpul, era greu. Am o fetiță de un an și patru luni. M-am întors la serviciu după șase luni. Mi-e greu, mi-e dor de ei, dar cariera cere sacrificii, timpul trece repede dacă faci ce îți place.”, a declarat Alina.

În articolul

CulTour 2022: Cum pot ajunge femeile să aibă meserii acolo unde bărbații sunt majoritari. Care sunt criteriile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x