”Împreună”, cartea scrisă de Ioana Chicet Macoveiciuc la cererea fanilor

Publicat pe 07.05.2018 la 14:39 Actualizat pe 08.05.2018 la 14:56

Într-un interviu acordat emisiunii „PoveștiCool”, Ioana a povestit care este relația fiicei sale cu cărțile, ce recomandări are pentru părinții care nu au prea mult timp să le citească povești copiilor lor.

Ioana Chicet Macoveiciuc a lansat cea de-a treia carte pentru copii. La cererea cititorilor săi de pe printesaurbana.ro, a luat naștere acest nou volum, ”Împreună”, soluții de joacă și iubire la probleme mici și mari, este cea de a treia carte din seria care o are pe Ema drept personaj principal, după ”Te iubesc orice-ai face” și ”Mami, e gata”, ambele lansate în 2016, cu vânzări record. Cartea este scrisă de Ioana Chicet Macoveiciuc, autor de carte și de blog (printesaurbana.ro) și ilustrată de Lavinita Trifan, care desenează pentru copii de mai bine de 15 ani.

Într-un interviu acordat emisiunii „PoveștiCool”, Ioana a povestit care este relația fiicei sale cu cărțile, ce recomandări are pentru părinții care nu au prea mult timp să le citească povești copiilor lor.

Eu cred că, pentru primii ani, este nevoie și de prezența părinților care să le citească povești copiilor. Există CD-uri cu poveși, de ascultat în mașină, în tren, în avion. Orice variantă de a ajuta copiii să intre în lumea poveștilor e bună”, a spus Ioana Chicet Macoveiciuc la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30 (în reluare, de luni până vineri, de la 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții).

Cartea ”Impreună” conține zece episoade simpatice cu soluții de dialog și joacă la tot atâtea situații problematice care apar în viața celor mici. De exemplu, nașterea unui frățior. Sau începerea grădiniței. Ori statul în scaunul de mașină, confictele cu copii războinici, crizele de furie, spălatul pe dinți sau adormitul seara. Toate aceste hopuri sunt depășite grațios, cu glume și iubire, iar în cele din urmă, familia se bucură de timp frumos împreună.

Ce se întâmplă cu Ema în cel de-al treilea volum al cărții scrise de Ioana Chicet Macoveiciuc, cum a luat naștere ”Împreună”, dar și alte informații, în clipul de mai jos.

În articolul

”Împreună”, cartea scrisă de Ioana Chicet Macoveiciuc la cererea fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x