Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Am filmat șase ore, la -35 de grade și mi-a turnat sânge de la abator... Sergiu Nicolaescu nu folosea sânge fals”

Publicat pe 10.07.2018 la 17:50 Actualizat pe 10.07.2018 la 17:53

Cum rolul din „Osânda” a fost cel care i-a adus recunoaștere, Irina Margareta Nistor a dorit să afle de la Ioana Pavelescu mai multe povește despre realizarea acestui film, ce poartă semnătura inconfundabilului Sergiu Nicolaescu.

După ce a povestit cum, la nici patru ani, s-a îndrăgostit de Iurie Darie, la ”CineCOOL”, actrița Ioana Pavelescu a continuat seria poveștilor de viață.

Despre rolul ei în “Zelda” (The Last Flapper) de William Luce, Ioana Pavelescu a mărturisit că a fost o onoare pentru ea să o interpreteze pe Zelda Fitzgerald, soţia celebrului scriitor Francis Scott Fitzgerald, un personaj excentric în America anilor ’20.

Era ca un omagiu, nu voiam să mă identific cu ea, nu semăn cu ea. Simțeam că sunt vocea aia a ei care nu s-a auzit. Am iubit-o și o iubesc enorm. Era o neînțeleasă”, a spus Ioana Pavelescu despre personajul Zelda, unul dintre cele dragi ei.

Cum rolul din „Osânda” a fost cel care i-a adus recunoaștere, Irina Margareta Nistor a dorit să afle de la Ioana Pavelescu mai multe povește despre realizarea acestui film, ce poartă semnătura inconfundabilului Sergiu Nicolaescu. De altfel, actrița a mărturisit că unul dintre cele mai dragi filme în care a făcut este ”Osânda”.

Cele mai dragi amintiri sunt la «Osânda» pentru că m-am trezit jucând alături cei mai mari actori, plus Sergiu Nicolaescu”.

Atunci când vine vorba de ”Osânda”, Ioana Pavelescu a dorit să depene multe amintiri din culisele filmului, când s-a ales cu mâna degerată, sau cum a fost la filmarea unor scene periculoase.

Am ajuns la Comarnic, unde erau -35 de grade în biserică. Am filmat șase ore. Și el vine la mine și mi-a turnat sânge de la abator - Nicolaescu nu folosea sânge fals - a turnat peste mine, pe picioare, peste chiloți”.

Ioana Pavelescu a povestit, la ”CineCOOL” cum a ratat un rol important în unul dintre filmele lui Sergiu Nicolaescu, pe motiv că s-a tuns băiețește:

Am lucrat foarte mult cu el. Pe unul l-am ratat... Nu am mai spus asta niciodată, e o premieră: am vorbit cu Sergiu, m-a chemat la el, mi-a dat un scenariu pentru «Ultima noapte de dragoste». Vreo o lună de zile a fost un du-te-vino cu scenariile... după care nu m-a mai sunat. Pe atunci, aveam părul lung. Într-o zi, mă sunase de la echipa de filmare pentru proba de costume. Eu înțepenisem, pentru că tocmai mă tunsesem 2 cm. Când m-a văzut Sergiu s-a făcut toate culorile posibile și mi-a spus: «Da' ce a fost în capul tău?». Atunci, el a adus două peruci de la Moscova, am făcut niște probe să vadă cum îmi stau. Dar, se vedea. Așa că a luat-o pe Ioana Pacula pentru rol”, a dezvăluit Ioana Pavelescu, în premieră, la Happy Channel.

În articolul

Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Am filmat șase ore, la -35 de grade și mi-a turnat sânge de la abator... Sergiu Nicolaescu nu folosea sânge fals”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x