• LUNI, 12 FEBRUARIE 2018

  De ce sărbătorim Ziua Îndrăgostiților? Iată care este adevărata legendă a Sfântului Valentin

  Pe 14 februarie, îndrăgostiții din lumea întreagă își sărbătoresc iubirea. Este, oficial, ziua iubirii, Ziua Îndrăgostiților, ziua Sfântului Valentin.

  Dar, de ce sărbărtorim noi această zi? Cine este acest Sfânt? Criss și Vlad, îndrăgostiții de la Happy Channel, au vrut și ei să afle care este adevărarta legendă a Sfântului Valentin. Așa că s-au documentat și au spus tot ce au aflat în cadrul emisiunii ”Povești COOL”, ce se difuzează la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30.

  Eu știu că a fost un preot care a fost martirizat”, a mărturisit Criss.

  Așa-i. Sunt mai multe legende, de fapt. Cea mai cunoscută spune că Valentin a fost un preot care a trăit pein secolul dou, după Hristos, care oficia în secret căsătorii între bărbați și femei: la vremea aceea, căsătoria fusese interzisă prin lege”, a început Vlad să povestească.

  Sfântul Valentin este descoperit și întemnițat. Aici, el se îndrăgostește de fiica temnicerului, care era oarbă. Pentru că el avea și puteri vindecătoare, Valentin îi redă acesteia vederea. 

  Continuarea poveștii, în clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Ioan Andrei Ionescu și Irina Margareta Nistor, în dialog despre ”Fals tratat de mântuire a sufletului”

  acum 19 ore

  Ioan Andrei Ionescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Ioan Andrei Ionescu, la ”CulTOUR”: ”De obicei, când filmez un fumător, mă apuc și eu de fumat”

  acum 19 ore

  Ioan Andrei Ionescu a continuat seria poveștilor de la fimarea pelicului ”Fals tratat de mântuire a filmului”, lansat, în septembrie, pe marile ecrane și în care el joacă rolul inspectorului CNSAS Toma.

  Mihaela Sava, aka ”Prăjiturela”, prezintă ”desertul de panică”

  acum 20 ore

  Mihaela Sava, alias ”Prăjiturela” este invitata acestei ediții a emisiunii ”CulTOUR”. După ce ne-a încântat și ne-a făcut poftă cu preparatele pe care le-a făcut, sezonul trecut, la rubrica ”Don Apetit”, Mihaela revine la CulTOUR să ne răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzate de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

  Sore, interviu în exclusivitate la Happy Channel: “Sunt o mamă-copil”. Iată ce spune despre fiica sa, Erin

  acum 21 ore

  Actriță și cântăreață, Sore este invitata emisiunii CulTOUR, ediție care se va difuza astăzi de la 17.30, la Happy Channel, în cadrul cărei telespectatorii o pot cunoaște mult mai bine.

  Cei mai mari balerini ai lumii vin la Bucureşti! ”Spectacol de Gală”, pe 31 octombrie, la Sala Palatului

  acum 1 zile

   Cei mai mari balerini ai lumii vin la Bucureşti!  În premieră absolută, 10 dintre cei mai buni balerini de la Teatrul de Balet Bolshoi din Moscova vor pune pe scenă ”Spectacol de Gală”, pe 31 octombrie, la Sala Palatului din Capitală. Ei vor evolua...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »