• VINERI, 14 SEPTEMBRIE 2018

  Medeea Marinescu, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”. Sâmbătă și duminică, la Happy

  Atunci când se vorbește despre filmul ”Maria Mirabela”, cinefilii o au în minte pe copila Medeea Marinescu, deși au trecut 37 de ani de când ea a jucat în acest film.

  Sâmbătă și duminică, de la ora 17.30, Irina Margareta Nistor o are ca invitată la emisiunea ”CulTOUR” chiar pe Medeea Marinescu. În cele două zile, o veți descoperi pe actrița care a animat copilăria multor telespectatori cu rolul său din ”Maria Mirabela”.

  Despre acest film, despre multe altele ce au urmat, dar și despre viața sa, aflați sâmbătă și duminică, de la ora 17.30, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel.

  COMENTARII

  Actrița Monica Davidescu detestă să facă shopping. Motivul? Muzica din magazine

  acum 15 ore

  Monica Davidescu este invitata Cristinei Ciobănașu și a lui Vlad Gherman, la “CulTOUR”, emisiune difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Continuă seria celor 61 de întrebări pentru actrița Monica Davidescu. Dacă,...

  Sfatul care i-a schimbat viața actriței Monica Davidescu: ”Întâi ascultă, apoi gândește-te la ceea ce spui”

  acum 16 ore

   Monica Davidescu este invitata Cristinei Ciobănașu și a lui Vlad Gherman, la “CulTOUR”, emisiune difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Actrița a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii, chiar din...

  Ana Baniciu vine, ASTĂZI, la ”CulTOUR”. Iată care este cel mai bun sfat primit de la tatăl său

  acum 19 ore

  Ana răspunde deschis șirului de întrebări primite în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată la Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  La ”CoulTUR”, Monica Davidescu mărturisește că voia să devină... vânzătoare, nu actriță

  acum 3 zile

   Monica Davidescu este invitata Cristinei Ciobănașu și a lui Vlad Gherman, la “CulTOUR”, ediție care se va difuza astăzi, 9 noiembrie, de la 17.30, la Happy Channel, în cadrul căreia publicul o poate cunoaște mai bine. În copilărie, la întrebarea...

  Cosmina Dobrotă, alias Katia din ”Fructul Oprit”, mărturisește, la ”CulTOUR, că vrea să învețe limba japoneză

  acum 3 zile

  Cosmina Dobrotă, actrița care rostește cu atâta patos replica ”Doamna mia” în serialul ”Fructul Oprit”, a acceptat invitația Happy Channel de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »